2 KS Vysokej kvality Pre Xiao Redmi Poznámka 9s 9 S Späť Zadný Fotoaparát Sklo Objektívu test dobré Pre Xiao mi Redmi Note9S Náhradné Diely

€3.78


Vysoká kvalita Pre Xiao Redmi Poznámka 9s 9 S Späť Zadný Fotoaparát Sklo Objektívu test dobré Pre Xiao mi Redmi Note9S Náhradné Diely

Funkcie: 1. Produkty Detail s: - Vysoká kvalita Pre Xiao Redmi Poznámka 9s 9 S Späť Zadný Fotoaparát Sklo Objektívu test dobré Pre Xiao mi Redmi Note9S Náhradné Diely 2. Kontrola kvality: Každý časti testované pomocou špeciálnych nástrojov alebo z hlavnej dosky pred dodávky na zabezpečenie pracujúcich. 3. Balenie: Všetky Mobilné Telefón Náhradné Diely Zabalené v anti-statické tašky s penou box na zaistenie bezpečnosti v doprave. 4. Doručenie do 2 pracovných dní po potvrdiť platbu. 5. Vynikajúci po-predajný servis. ponúkame 3 monthes záruky; 6, Informácie: Sme zdieľať najnovšie informácie z mobilných telefónov náhradné diely v Čínskom trhu s všetci naši zákazníci. Upozornenie: 1. Raz zásielka prišla, prosím, SKONTROLUJTE, či výrobkov v DOBROM stave. 2. Sme profesionálny dodávateľ , VŠETKY Skúšaný Výrobok pracovných pred odoslaním, Prosím, NAINŠTALUJTE pred Testovaním. Ak je Výrobok poškodený po Inštalácii . Nie sme zodpovední za akékoľvek poškodenia spôsobené inštaláciou tohto príslušenstva. 3. AK ste spokojní s produktmi po testovanie. POTOM Môžete nainštalovať do telefónu. 4. Ak máte akékoľvek otázky, alebo nie je spokojný s naše produkty, Kontaktujte nás do 3 dní po tom, ako dostanete výrobky,Alebo spracujeme, že výrobky prijaté v dobrom stave, a funguje dobre ako je popísané vyššie. 5 . AK sa obrazovka LCD Už Nainštalovaný a nájsť nejaký problém. Pošlite nám, prosím, späť do 3 dní . Náš technik plne otestovať. ak sa obrazovka LCD NIE sú zlomené alebo poškodené ,zašleme vám na výmenu ( návrat prepravné poplatky hradí vás, Budeme zaplatiť poštovné poplatok za preposielanie. ) POZNÁMKA: O Deklarovaná Hodnota pre colné, Môžeme urobiť podľa reálnej hodnote, ale NIE sme zodpovední za žiadne colné problém v cieľovej krajine, pretože Zle Deklarované Hodnoty. Doprava:

Budeme mať možnosť si ich odoslané prostredníctvom DHL, EMS, HK AIR Mail v prípade vášho výberu. Alebo vám môžeme ponúknuť najekonomickejšie a najbezpečnejší spôsob dopravy. Naším cieľom je získať vašu objednávku osloviť vás v najlepší spôsob, ako sa vám páči.

* DHL zvyčajne trvá 3-5 dní, kým ste.

* EMS bežne dostať v 7 až 15 dní.

* Čína letecky, epacket za normálnych okolností dosiahnuť po celom svete v 15-35 dní .

Spätná väzba:

1. Je pre vás veľmi dôležité, ak chcete skontrolovať možné správy do svojho e-mailu alebo v www.tantra-egypt.sk poradie prvých troch dní po zaplatení, pretože je veľmi pravdepodobné, informácie, ktoré na vás čaká na odpoveď, v snahe vyhnúť sa dlhšiemu zasielanie balíka.

2. Akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme vám hneď.

3. Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu. Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že každý vlastné 100% spokojnosť. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívny/neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.

Štítky: fotoaparát sklo redmi poznámka 9 pro, film pre poco f1, mi 9 dotyk, redmi 1 kamera, xiaimi redmi poznámka 9 s, zadná kamera sklo náhrada za xiao poznámka, poznámka 9 cammera, mi 9 displej, fotoaparát zb570tl, sklo zadný kryt batérie pre xiao mi poznámka.


( 2 Hodnotenie )

Počet