Dexamethsone Vstrekovanie 5ml Pre zvieratá

€8.19


Dexamethasone Vstrekovanie

Riešenie pre intravenózne alebo intramuskulárna injekcia

Veterinárne

POUŽÍVAŤ LEN PRE ZVIERATÁ

Dexamethasone Vstrekovania je indikovaný na liečbu primárnej hovädzieho dobytka ketosis a ako anti-poburujúce agent v dobytka a koní. Ako podporná terapia, dexamethasone môžu byť použité vo vedení rôznych reumatických ochorení, alergických, dermatologic, a iné choroby, ktoré sú známe reagovať na anti-poburujúce kortikosteroidy. Dexamethasone je indikovaný na liečbu akútnej choroby pohybového ústrojenstva zápal v koní. Každý ml Dexamethasone Vstrekovanie obsahuje 0,1 g dexamethasone.

Varovanie

Klinické a experimentálne údaje preukázali, že kortikosteroidy podávať ústne alebo parenterally zvierat môže vyvolať prvej fáze parturition ak sú podávané počas posledného trimestra tehotenstva a môže vyvolať parturition nasleduje dystocia, plodu smrti, nerozdelený placenta, a metritis.

Okrem toho, kortikosteroidy podávané psov, králiky a hlodavce počas tehotenstva vyrobili rázštep podnebia. Iné vrodené anomálie vrátane zdeformované predné končatiny, phocomelia, a anasarca boli hlásené v potomstvo psov, ktoré získali kortikosteroidy počas tehotenstva.

A lehoty na odstúpenie od zmluvy nebol zriadený pre tento produkt v pre-ruminating teliat. Nepoužívajte v teľatá, ktoré majú byť spracované pre mäso.

Vedľajšie Účinky

Vedľajšie účinky, ako sú SAP a SGPT enzým fasád, strata hmotnosti, anorexia, polydipsia, a polyuria nastali po použití syntetických kortikosteroidy v psov. Zvracanie a hnačka (občas krvavé) boli pozorované u psov a mačiek.

Cushing syndróm u psov boli hlásené v spojitosti s dlhšej alebo opakovanej steroid terapie.

Kortikosteroidy údajne spôsobiť laminitis v koní.

Štítky: denso ik16 sviečka, faberge vajcia york, stoličky ružové srdce, fabia 094741 lampa, dodos topánky obchod, ford mustang vesta, kocka plastové balenie, denso it2 skener, gps explorer 2018.


( 0 Hodnotenie )

Počet