Zimné 2020 dámske Športové Topánky Kožené Topánky Plyšové Teplé High-top Ploché Topánky Snehu Ženské Topánky, Členkové Topánky Lady Topánky Ženy

€8.63


VEĽKOSŤ POPIS

Vezmite prosím na vedomie, že handmade veľkosť bude mať odchýlku 1-5 mm. Ak vaše nohy dostať tuk alebo širšie, vybrať veľkosť, ktorá je jedna alebo dve väčšie než je obvyklé. Prosím zmerajte dĺžku chodidla podľa postupu nižšie a vyberte položku veľkosť podľa dĺžky chodidla. Nevyberajte základe vašej miestnej veľkosť, a nie odhadnúť veľkosť.

1. Pripraviť prázdny papier a pero.

2. Dať si nohy na papier prirodzene. Osobitná pozornosť sa musí venovať holé nohy a č bavlnené ponožky.

3. Pero by malo byť vertikálna alebo sklon 15° nakresliť obrys nohy.

4. Merať nohu dĺžky.

PLATBY

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.

Viac možností platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti.

DOPRAVA

Všetky naše tovar bude odoslaný kupujúcemu je adresa uvedená kupujúcim, prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby.

Po zaplatení je dokončená, zašleme tovar do 7 pracovných dní. (Sviatkov sa môže predĺžiť)

DLIVERY ČAS

Od kupujúcich sú z rôznych krajín, prosím zanechať správu s otázkou, či o konkrétny čas doručenia. Ale vezmite prosím na vedomie, že doba dodania ponúkame, je len orientačný a nie ako dôkaz akéhokoľvek sporu. Nemôžeme kontrolovať, či pošta je oneskorený. Prosím, buďte trpezliví a my vám byť v kontakte s vami a pošta.

VRÁTI

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Ak použijete na návrat a vrátenie peňazí do 15 dní po obdržaní tovaru bez udania dôvodu. Vezmite prosím na vrátenie produktu do určeného času, potvrdíme po obdržaní výrobku a potom vrátenie peňazí vás. Avšak, buyershould uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.(Všetky návrat poštovné náklady sú zodpovednosť kupujúci.)

FARBA NESÚLAD

100% aktuálnych fotografií. Vzhľadom na rozdiely v osvetlenia, zobrazenie vybavenia odchýlok a osobné pochopenie farby, skutočný produkt môže mať farebné rozdiely s fotografiou. Na konci nájdete konkrétny produkt.Samozrejme, Ak sa vám to nepáči, Budeme akceptovať vráti a náhrady.

SERVCE SPÄTNÚ VÄZBU

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Nechajte nám spätnú väzbu a 5 hviezdičiek ak ste satisfiedwith naše ltems a služieb.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, pocit, prosím, kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: bodce topánky ženy, muži puma, členková obuv ženy, shinning topánky ženy, muž puma, mid zimné bežecké topánky, v zime ice bežecká obuv, sjaals gebreide dames sjaal, boot ponožky, biela, muži puma topánky.


( 2 Hodnotenie )

Počet