Power Twister Nastaviteľné Rameno Exerciser Hrudníka Expander Sval Ramenný Arm Zariadenia odbornej Prípravy S LCD Displejom Fitness Vybavenie

€12.40


Odrážky:

1、LCD Displej: power twister je jasne zobraziť čas kontroly: (automatické demonštrácia) / čas: (školenia dizajn) počítať: (čas tréningu) / ot. / min.: (frekvencie otáčok / minútu), spotrebu kalórií.

2、Posilnené Jar Dizajn: power twister prijme návrh koncepcie 2-v-1 tensioner a rameno, z ktorých desať prelomiť tradičné jarné rameno dizajn, takže power twister má dlhšiu životnosť a to sa nikdy deformovať.

3、Ergonomický Dizajn: power twister je vhodný pre malé a veľké ruky nad 18 rokov veku, mužov, ženy a deti, pomôcť im vybudovať zdravý a krásny život. Zovretia: To je dobrý nástroj na obnovu pre každého, kto sa zotavuje z zranenie ruky.

4、Nastaviteľný Dizajn: 0-160 kg-môže byť nastavený otáčaním gombíka na nastavenie elektrického signálu elektrických točivých ľad nastaviteľný rozsah je o 0-350 libier, takže power twister je vhodný pre každú etapu rameno silový tréning. Stačí upraviť tlačidlo na zvýšenie alebo zníženie odporu, aby vyhovoval vašim potrebám v rôznych fázach prípravy. Ale prosím, vyberte si silu, ktorá vám vyhovuje, aby sa zabránilo svalové napätie.

5、Stabilné Trojuholníkové Štruktúra: unikátny trojuholníkový štruktúra so zlatou prierez zabezpečuje, že power twister má väčšiu nosnosť a vždy udržuje stabilný štát. Preto, či už ste začiatočník alebo profesionál, power twister je veľmi vhodný pre vás, a môžete tiež trénovať, zápästie, ruky, ramená, hrudník a chrbát, atď. A to môžu byť použité na zlepšenie priľnavosti, zlepšiť prst silu, zápästie.

Špecifikácie(o):

Názov: Power Twister

Veľkosť: 60 x 40 x 60 cm/23.62x15.75x23.62in

Materiál: oceľ, kaučuk

Hmotnosť: 2.9 kg

Používa: cvičenia, fitness

Napájanie: tlačidlo bunky

Balenie Zoznam:

Power Twister * 1

Štítky: ocele dip, ramenné cvičenie, hrudník rozvíjať, bar twister, cvičenie twister, hrudník svalov, fitness vybavenie pre chrbtice, jóga zariadenia pre domácnosti, arm sila, huawei matepad 10.


( 2 Hodnotenie )

Počet