NOVÝ francúzsky klávesnice Lenovo Yoga Knihy YB1-X90L YB1-X90F YB1-X90 klávesnice, Montáž

€34.64


Kontrola kvality

Všetko Pre Náhradné LCD displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž opravy časť Pre Acer sú pod kontrolou naše profesionálne QC tím

Balenie

Balík pre LCD je antistatickom sáčku, potom dal v bubline taška alebo malé políčko

Dodacia Lehota

2-3 pracovné dni po vašej platby vymazané

Model

Ponúkame všetky druhy náhradné diely pre mobilné telefón

Informácie

Môžeme zdieľať najnovšie informácie o Náhradné LCD displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Montáž opravy časť Pre Acer v Čínskom trhu s všetci naši zákazníci.

Balík Obsahuje

1 x Dotykový displej digitalizátorom. 1 x T5 skrutkovač. 1 x T6 skrutkovač. 1 x otvorenie nástroje.

Poznámka

a. Nástroje boli odoslané ako darček , nemôžeme zaručiť 100% vyhovuje vášmu telefónu ; b. pre viac ako jednu položku nákup, stačí prísť s jednou sadou nástrojov. Žiadna výnimka ; c. Č. montážny návod , ste mohli nájsť mnoho videí na youtube

PACKAGE & ZÁSIELKY

Snažíme lode von istý deň platby vymazané pred 2.00 HOD. (Peking Čas), inak budeme loď na ďalšie pracovné dni. Objednávky na víkend alebo sviatok budú odoslané v pondelok alebo v nasledujúci pracovný deň.

Záruka

Ponúkame 3 mesiacov ZÁRUKA na VŠETKY naše položky. Sme presvedčení, za kvalitu pre VŠETKÝCH našich položiek

Prečo Si Vybrať Nás

1: Výrobky: Máme všetky náhradné diely a príslušenstvo pre všetky modely mobilných telefónov, notebookov a tablet PC 2: Skúsenosť: Máme viac ako 10 rokov predajom skúsenosti náhradných dielov a doplnkov pre mobilný telefón. Máme tiež viac ako 10 rokov predajom skúsenosti náhradných dielov a doplnkov pre mobilný telefón na eBay. 3: Po-servis: Ponúkame najlepšie po-servis, žiadny problém bude vyriešený úspešne a hladko, 100% spokojnosť zaručená. 4: Záruka: Všetky položky sú 3 mesiace ZÁRUKA. 5: Package: Všetky položky, ktoré budú zabalené veľmi dobre, aby sa zabránilo poškodeniu. 6: Rýchlosť: tovar bude odoslaný 2-3 pracovné dni po vaša platba potvrdená.

Spätná väzba

Ak je nejaký Problém, Prosím neváhajte a Kontaktujte Nás Pred Odchodom spätnú Väzbu. Budeme Poskytovať Uspokojivé Riešenie.

Štítky: pred spaním jogy knihy, francúzsky list knihy, klávesnica lenovo yoga knihy yb1 x90f, a10h, deti jogy knihy, dotyk lenovo yoga 3 14, macbook pro retina displej, lenovo yogabook, klávesnica lenovo yoga 2, lenovo t590 klávesnice.


( 5 Hodnotenie )

Počet