Re:Život V inom Svete Od Nuly Rem Ram Bunny Ver Kolenách Zber Model Brinqueods PVC akcie obrázok Darček pre priateľov

€44.28


Re:Život V inom Svete Od Nuly Rem Ram Bunny Ver Kolenách Zber Model Brinqueods PVC akcie obrázok Darček pre priateľov

Vezmite prosím na vedomie, že: 1 ručné meranie, mierne odchýlky, prosím ťa, odpusť mi. 2. Fyzikálne streľba, v dôsledku rozdielov vo svetle, ako je napríklad farba, prosím prednosť v naturáliách.

POPIS

Komoditné materiál: PVC

Stav: 100% NOVÉ

Veľkosť: Cca 33 cm príliš veľké, žiadne okno. Ak si kúpite, môžete použiť náhradný list . Jednotlivec nie je schopný používať náhradný list

Iné produktu môžete ako:

Dôležité Upozornenie, Prosím, uistite sa, že ste si prečítajte nižšie pravidlá, než ste objednávku, vďaka. 1. Všetky postavy sú vyrábané vo veľkom stroje, takže niektoré maľby na nich možno nerovnomerné, možno pár je z jeho viazané, alebo niektoré údaje možno majú málo maľovanie lúpať, tieto situácie sú bežné a ktoré sú mimo našej kontroly, takže nemôžeme akceptovať vrátenie z týchto dôvodov. 2. Všetky postavy sú úplne nové v pôvodnom políčok, takže nemôžeme ich otvoriť a skontrolujte údaje. 3. Všetky položky sú dodávané prostredníctvom zásielkovej spoločnosti, takže nemôžeme zabezpečiť, že pôvodné okno nemajú žiadne poškodenie pri preprave, ale my by sme v našich silách, aby pack vašej objednávky aj pred zásielky. Ak máte názor na tieto, alebo nechcete prijímať vyššie uvedených situácií, prosím, nenechajte mieste objednávky. Po zadaní objednávky, ktoré znamenajú, že budete akceptovať uvedené pravidlá. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: obrázok rem, tričko rezero ram, muži bunny, rem q obrázok, katou bunny obrázok, nula 8x, lg v20 pokožky, partneri, priatelia, emilia, rezero.


( 0 Hodnotenie )

Počet