CUBOT Poznámka 7 Mobilné Telefóny 3100mAh Batérie Zadné Triple Kamerou Smartphone Android 10 pracovných Zálohy 5.5" Malé Lacné Mobilný Telefón

€53.58


13MP Al Fotoaparát

Viac zadnej kamery je luxusný funkcia, ktorá sa zvyčajne nachádza na drahé telefóny. Cubot Poznámka 7 vybavené SamSung S5K3L8 13MP Al nastavenia fotoaparátu na zadnej strane, ktorá pracuje spoločne, aby vaše fotky lepšie.

8MP Fotoaparát na Prednej strane

8MP fotoaparát na prednej strane zvyšuje obrázky s Al Beautifcation, záznam každom mieste svojej krásy.

5.5 Palcový Displej

Cubot Poznámka 7 je navrhnutý s 5.5 Palcový displej, vám ponúka rozsiahly vizuálny pôžitok pri sledovaní TV, hraní hier alebo nakupovaní on-line. S rozlíšením HD+ displej, môžete získať viac objasniť a živé vizuálny zážitok.

Impozantný MT6737 Processor2GB RAM + 16 ROM

Vložená s impozantnými MT6737 Procesor, 2GB RAM a 16GB ROM, poskytnúť najlepšie bežecké účinok Cubot Poznámka 7 dodáva hladký a plynulý multitasking experiencewithout mas.

3100mAh High-Capacity Batérie

Stock Android 10

S najpokročilejšie Android systém: Stock Android 10, Cubot Poznámka 7 vám prináša jednoduchšie, múdrejší a viac swift prevádzky skúsenosti.

Bezpečnosť Face Unlock

Okamžite odomknúť telefón s funkciou zabezpečenia face unlock, Cubot Poznámka 7 ponúka rýchle, automatické a bezproblémový overenie skúsenosti.

Balenie Zoznam

Parameter

Kupujúcemu Oznámenie

1.O Signning Vezmite prosím na vybalenie video, keď dostanete balík, v prípade, že máte nejaké Poštovné problém alebo Továreň problém.Ak je nejaký problém, bude to dôležitý dôkaz, s cieľom chrániť vaše výhody. 2. O Tarifách Kupujúci sú zodpovední za (v prípade,) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností. 3.O Plug Tento balík je s EÚ zástrčka, Ak EÚ Zástrčku, nie je vo vašej oblasti k dispozícii, budete musieť pripraviť vlastné converter. 4.O Farebný Rozdiel Ovplyvnené rôznych uhlov & jas, prosím, aby malé odchýlky medzi obrázok a položkou fyzickú, pretože to nemá vplyv na normálnu funkciu výrobku.

Centrum Podpory

Ak máte stále mroe ďalšie otázky , prosím, kliknite na nižšie uvedený obrázok zobraziť viac

Štítky: global mobile, prípade cubot p30, redmi 9a 4, volať iphone 12, quest cubot, cloud svietidla, cubot x20, mobilné smartphone, infinix hot 8 pro, mobil.


( 2 Hodnotenie )

Počet