Amolapha Ženy Pletené Voľné Svetre Oka Patchwork Rukáv Žena Žena Bežné Jumper Topy

€14.25


Môžeme nájsť takmer všetky módne ženy oblečenie z Číny,prosím poslať fotky na nás, skontrolujte.Viac ako 130$ ponúkame doručenie zdarma do EMS alebo DHL do väčšiny krajín.

Na akékoľvek otázky budeme poslať správu na www.tantra-egypt.sk prijaté,tak pls udržať kontrolu vašej www.tantra-egypt.sk správu po vytvorení objednávky. Textílie: Mesh+Pletené Nižšie sú Reálne Obrázky:

Spätná väzba

Ak sa vám páči náš tovar pls dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie ste veľmi spokojní,pls kontaktujte nás najprv a povedz nám chýbať,aby sme mohli zlepšiť naše služby a kvality výrobkov priebežne .

Náš Sľub

1. Sme len dodávať vysoko kvalitné produkty.99% produktov majú reálne obrázky a 97-99% podobné obrázky,ale niekedy môže byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na iné monitory a svetlá.

2.Ponúkame najlepšie služby pre všetkých zákazníkov,Budeme riešiť všetky problémy za vás,dúfam, že sa môžeme robiť dlhodobé obchodné.

Akékoľvek otázky pls neváhajte a povedzte nám,Ďakujeme!

Štítky: zrastov nastaviť ženy, jean oblek, amolapha ženy, nastaviť lete, jumper nastaviť, amolapha pre ženy, 2piece nastaviť ženy, zrastov nastaviť, knit suit, Oblek.


( 2 Hodnotenie )

Počet