Tkanivové Krytie Čerpania Tkaniva Prípade, plastové Tkaniva Okno Obývacej Izby Roztomilý Prenosné Cartoon dinosaura Tissue Papiera Puzdro Tkaniva Držiteľ

€10.58


Názov produktu: roztomilý tkaniva box

materiál: plast

Veľkosť: dĺžka 21 cm, šírka 12 cm, výška 12 cm

Funkcia: domáce dekorácie, darček

Možné varianty: obývacia izba, kuchyňa, spálňa

Vzhľad: karikatúra dinosaur

Tkanivo box typ: čerpanie papier tkaniva box

Balenie: kartón + bublina taška + pena plnenie (veľmi bezpečné balenie)

Zákaznícka podpora: ①24 hodín, rýchle doručenie; ②24 hodín on-line služby; ③No dôvod na vrátenie a výmenu tovaru, do 15 dní

O predajni

1. Balenie používa bublina stĺpec, ktorý je veľmi odolný a zarážajúce.

2. Tam sú vysokej kvality, logistiky partnermi s cieľom zabezpečiť balíky sú na čas (niektoré balíky spolupracovať s úradný logistika)

3.Ak dostanete poškodenie položky, prosím nemajú negatívny komentár, môžete sa obrátiť na online zákaznícky servis, poskytovanie fotografie, overte ho reshipment pre vás

4. Ak zistíte, že niečo chýba, môžete sa obrátiť na online zákaznícky servis. Po kontrole hmotnosti, v prípade, že niečo chýba, môžete stráviť ho opäť zadarmo.

5. Ak logistika má nie sú aktualizované nové informácie na dlhú dobu, môžete sa priamo obrátiť na online služby zákazníkom vyriešiť za vás. Netvrdí, spory priamo. Ďakujeme za pochopenie.

6. Vonkajšia vrstva používa čierne vaky na balenie alebo žltá lepiaca páska zabezpečuje ochranu súkromia, pokiaľ ide o obaly, ja a môj malý priatelia sú veľmi opatrní!

Štítky: hračka dinosaur, wc papir držiteľ, hausbay tkaniva box, papier tissue papiera, bling tkaniva box, box tkaniva, auto držiak papiera, list držiteľ roztomilý, dinosaurov taco, papier tkaniva prípade.


( 1 Hodnotenie )

Počet