Nastaviteľný Horný Zadný Podporu Popruh Ramenné Ortézy Obväz Chrbtice Ortopedické držanie tela Corrector Kapela pre Mužov, Ženy, Deti

€8.49


Funkcie:

1.NASTAVITEĽNÉ držanie tela CORRECTOR PRE MUŽOV, ŽENY, A DETI: Nosenie naše späť pripraviť na nejaký čas vyvíja svalovej pamäte, čo znamená, že budete udržiavať & držte chrbát rovno aj bez držania tela corrector zariadenie a budete vyzerať sebavedomejšie, ako kedykoľvek predtým. Naše späť traky sú dobré aj pre tých, ktorí potrebujú v hornej časti chrbta a ramien podporu.

2.CHRBÁT, RAMENO A CLAVICLE PODPORA a ÚĽAVU od BOLESTI: Obvykle, chrbta, ramien, bolesť bola spôsobená tým, že svoje zlé držanie tela. Naše späť držanie tela corrector je inovatívny postoj corrector, ktoré účinne zlepšuje chrbát, rameno a držanie tela podporu. Pomáha pri liečbe Bolesti chrbtice, Skoliózy, Spondylolistéza, Ortopedické držanie tela a Hrudnej Zásuvky Syndróm.

3.NEVIDITEĽNÉ POD OBLEČENÍM: Nie je potrebné cítiť seba-vedomé o sebe späť držanie tela výstuže. Naše nastaviteľné a ľahký dizajn je diskrétny dosť nosiť pod košeľu alebo blúzku. Môžete využiť svoj postoj, tréner, ako môžete nosiť naše kyfóza držanie tela corrector, zatiaľ čo v práci, doma alebo von a po chvíli budete zabudli ste dokonca aj na sebe, držanie tela corrector.

4.POHODLNÉ, PRIEDUŠNÉ TKANINY a JEDNODUCHÉ NA POUŽITIE: Dizajn s high-kvalitné Priedušné tkaniny, minimalizovať tlak podpazušie, jednoduchý dizajn pre pohybovať voľne ako zvyčajne a získať chrbtice vyrovnané. Pomocou ramenné popruhy upraviť, môžete ju zapnúť a vypnúť sami, bez nutnosti pomôcť.

Štítky: skryť, corrector postur, 3d hotend, korzet ortopedické, rameno podporu, chránič ramien, podpora tank top, shapewear tank top, muži držanie tela, dieťa držanie tela.


( 1 Hodnotenie )

Počet