OUSHANG Bežné Dámske Dievčatá Sveter na Zips s Kapucňou, Dlhý Rukáv Hoodies+Vysoká Čakať Šortky Sady Jeseň 2ks Športové Oblečenie Oblek

€23.74


TIPY Veľkoobchod a drop shipping. Pre veľkoobchod,budeme ponúkať zľavy a expresná doprava zadarmo.o 3-7 dní,pozemok môže prísť. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Vážení, naše výrobky majú sledovacie čísla v celom procese, môžete sledovať polohu vašich produktov a kedykoľvek. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. * Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24 hodín. Vrátenie a Vrátiť sa, Či tam je nejaký problém s objednávkou,prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis prvý.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: stitched športové oblek, shieny športové oblek, arabské dievča športové oblek, membránové športové oblek, sexemara športové oblek, donic športové oblek, tepliy športové oblek dievčatá, moderné oblečenie dievčatá športové oblek, julia športové oblek, ripped športové oblek.


( 0 Hodnotenie )

Počet