7 Vajcia, Kuracie Vtáčie Vajcia Inkubátor Automatický Inteligentný Prepelica Papagáj Brooder na Domáce Zviera, Kura, Príslušenstvo Dropship

€9.23


7 Vajcia, Kuracie Vták Inkubátor Vajcia Rack Zásobník Násadové Stroj Automatická Inteligentná Regulácia Teploty Prepelica Papagáj Domov Inkubačná Brooder Nástroje

Funkcia:

Inteligentné ovládanie, transparentný vrchný kryt, automatická regulácia teploty.

Na výučbe sa môžu kultivovať detí záujem.

Inteligentné ovládanie, umelej inteligencie inkubačná systém, inteligentná regulácia teploty, vetranie, inteligentný inkubácie, inteligentné kúrenie.

PCT kúrenie, rovnomerné vykurovanie, pomocou PTC sľudy ohrievača a striedavý elektrický ventilátor integrovaný dizajn.

Sľuda kúrenie kúrenie jednotné, dlhá životnosť, nízka spotreba, nízka hmotnosť, často používaný v rôznych výrobných strojov, okrem toho, PTC technológia môže chrániť obvod v prípade núdze.

Špecifikácia:

Značka: HHD

Model: YZ9-7

Inteligentný systém: inteligentný PID

Regulácia teploty rozsah: 20 ℃ - 40 ℃

Napätie: AC220V / AC110V

Frekvencia: 50 hz

Výkon: 30W

Použitie: liahnutia hydiny, ako sú sliepky a kačice, vtáky ako prepelica, papagája a holuby

Veľkosť: 175x175x160mm/6.89x6.89x6.3v

Konektor: USA, EÚ

Funkcia:

1. Jedným kliknutím inkubačná

2. Presné ovládanie

3. Extra dlhá práce

4. Priehľadný kryt

5. Automatická regulácia teploty

6. Inteligentný systém

7. Ľahké a malé

8. Bezpečnosť

Tip:

1. Tvar vajec používaných na násadu je veľmi dôležité, nemožno použiť deformácie, ruptúra a abnormálny tvar. V rovnakom čase, vybrané vajcia by mali byť čisté, a vajec používaných na násadu nemôže byť vyčistené.

2. Ako zistiť, či vyliahnutých vajíčko je oplodnené vajíčko (umelo zvýšený vajec nemôžeš poklop). Držať vajcia a pozrieť sa na svetlo. Ak sú nepriehľadné objekty, ako napríklad floccules blízkosti žĺtok, to je oplodnené vajíčko. Ak nie, to nie.

3. Vajcia sa vyliahli by mali byť čerstvé. Vajcia sliepok a kačíc by mali byť uchovávané po dobu 7 dní a vajcia husí na 10 dní, príliš dlhá doba skladovania, ktoré ovplyvnia úspešnosť liahnutia.

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Prosím, nechajte asi 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 x 7 Vajcia, Kuracie Vták Inkubátor

1 x Konektor

[relateproductdetail/]

Štítky: incub, vajcia incub, vták feeder dom, aventurin kameň, veľké kuracie inkubátor, automatické papagája vajec, sústruženie inkubátor, automatické vajcia inkubátor doprava zadarmo, inkubátor automatické 10, postavenie vajec inkubátor, inkubator radič.


( 5 Hodnotenie )

Počet