NICREW UFO Akvarijné Čerpadlo Vzduch Ultra Tichý Vzduchu Aerator Čerpadlo Pre akvárium Kyslíka Čerpadlo S Akvárium Príslušenstvo Kyslíka Čerpadlo Vzduch

€9.92


NICREW UFO Akvarijné Čerpadlo Vzduch Ultra Tichý Vzduchu Aerator Čerpadlo Pre akvárium Kyslíka Čerpadlo S Akvárium Príslušenstvo Kyslíka Čerpadlo Vzduch

Špecifikácie:

1.Poskytuje kyslík a voda hnutia, ktoré môžu zlepšiť efektívnosť vzduchu prevedené do akvária a pomôcť propagovať zdravý rýb a vodných rastlín. 2.Navrhnutý, aby zvládol prakticky všetky aplikácie, kde sa voda musí byť presunuté. 3.Jedinečný dome tvar, integrovaný zvuk tlmiace komory, gumené nohy a pozastavené motorových vlastne splošťuje zvukové vlnenie frekvencie pre tichý, spoľahlivý výkon. 4.Ideálne pre vnútorné alebo vonkajšie použitie s všetky sladkovodné alebo morské akvária. Vhodný pre akvária, fontány a hydroponické systémy. 5.Každá súprava obsahuje vzduchové čerpadlo, vzduch trubice, spätný ventil a vzduch kameň.

Hlavné Funkcie:

NICREW UFO Mini Akvárium Čerpadlo Vzduch UFO vzduchové čerpadlo ponúka jedinečný výhľad, ktorý chcete pridať celkom dotyk vylepšiť vzhľad vášho akvária na výrobu bublín a cirkulácie vody. To je veľmi jednoduché a stačí ho zapojte do zásuvky jednoducho a nie je potrebné sa obrátiť na akékoľvek prepínač, potom sa bude neustále čerpadlo vzduch do vášho akvária, ktorý bude zlepšenie stavu vôd v nádrži celkovo. Singel zásuvky(1.7 W)/Dual miesta(2,5 W) Dlhá životnosť Energeticky úsporné motora Jednoduché použitie, žiadne nástroje, ktoré sú potrebné Beží ticho, aby z znepokojujúce ryby Univerzálne čerpadlá používať štandardné akvárium leteckej spoločnosti hadice Gumové Nožičky Odolné gumené nohy pomôcť absorbovať vibrácií a v konečnom dôsledku znižujú hluk, ktorý môže držať od znepokojujúce pre vaše ryby. Spätný Ventil Pri inštalácii čerpadla, prosím uistite sa, že použiť spätný ventil, aby sa zabránilo voda, ktorá tečie späť cez. Akvárium Aerator Je vaše akvárium vysokej hladiny kyslíka a pomáha udržiavať ryby zdravé. Vhodný pre sladkovodné a morské akvária.

Poznámky:

1.Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm. 2.Vplyv použitia produktu sa líši od človeka k človeku. Nie je v tom, že kvalita produktu nie je dobré. Naše produkty boli podrobené prísnym kvality. Prosím, byť istí. 3.NICREW vždy prikladá veľký dôležité zákazníkov a produktov. Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte a povedzte nám, podrobnosti, prosím. Snažíme sa, aby ste spokojní na 100%!

Štítky: vacum čerpadlo vzduch 12v, kyslík portabl, nano akvárium, akvárium extern filter, airpump, hustilky akvária, akvarijné čerpadlo voda, vzduch akvarijné čerpadlo, akvárium nicrew, sobo akvárium príslušenstvo.


( 1 Hodnotenie )

Počet