3-50mm Sklo Mikroskopom Kryt Vysuňte Vrúble 100 KS Kolo Prázdne Listy Coverslips

€5.13


Description 100 KS/Box Kruhový Kryt Listov sklíčko Coverslips WHB Kolo Coverslip Špecifikácie: Počet: 100 kusov v jednej krabici Veľkosť: Φ3mm-Φ50mm pre výber Hrúbka: 0.006" (0.13 - 0.17 mm) Materiál: Sklo Obrázky

1.www.tantra-egypt.sk podporuje Alipay,Visa, MasterCard, Maestro Debetnej Karty,Western Union, Bankový Prevod, Webmoney, QiWi Peňaženky a Boleto cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Prosím, byť istí, že vaša platba je bezpečne uchovávať www.tantra-egypt.sk, kým sa potvrdí doručenie objednávky. 1.Zaručujeme, loď tovaru sa do omeškania manipulácia čas po potvrdenie platby, s výnimkou dovolenku. 2.Máme loď v Číne pošta,EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky . 3.Ak nechcete prijímať položky po 60 dní ,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému. 4. V dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. To je uncertian. Nebudeme mať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek dane / poplatky sa vyskytla v cieľových krajín. Nie sme zodpovednosť za meškanie spôsobené ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných colných poplatkov. Pred nákupom, vítame vás, kontaktujte nás na akékoľvek otázky, ktoré máte produkty, ktoré vás zaujímajú. Ak ste sa nemusíte uspokojiť s produktom, ktorý ste si kúpili, prosím, kontaktujte nás prvý. Môžete produkt vrátiť na výmenu alebo vrátenie peňazí. V tomto prípade, kupujúci by mali platiť pre obe expedičný poplatok za odosielanie & návrate. Za chybné položky, alebo položiek opravy, kupujúci by mali platiť vrátiť prepravné a budeme loď výmenu zadarmo.(Použiteľné len pre položky po obdržaní v 60 dní.) Pre DOA produkt, máme právo požiadať kupujúci poskytujú obrázky/ videá. Po tom, čo sme confiirm situácie, zabezpečíme vám vrátenie peňazí alebo výmeny na vašu voľbu. Všetky výrobky sú dobre testované pred odoslaním. Ak akékoľvek DOA zásielky máš, prosím, kontaktujte nás prvý namiesto otvorených sporov. My vás budeme kontaktovať do 24 hodín a pomoci za akékoľvek questionis. Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty a ďakujeme za vašu spoluprácu!

1. Ste spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.

2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

3. Vaše povzbudenie a podpora je neustále vpred hybnosti.

Ďakujem vám veľmi pekne!

Všetko Najlepšie!

Ďakujeme!

Štítky: microscop trinocular, opona krycie sklo, coverslip sklo, nitrilové biele rukavice 100 ks, 1000x zoom, priemyselné elektronické mikroskopom, sklo pre microscop, mobile mikroskopom 100x, usb mince mikroskopom, hnevom držiak na jar.


( 2 Hodnotenie )

Počet