Detské Vzdelávacie Auto Hračky Pre Chlapcov Sledovať Dobrodružstvo Mozgu Stolové Hry Železničných Vozňov Mechanické Parkoviská Deti Darčeky

€13.89


Odrážky:

1、Rodič-dieťa Vzdelávacie Hračky: 2-v-1 skladba a kooperatívne hry, prináša viac radosti pre deti ako tradičné jednej stopy. Existuje 6 tlačidlá na ovládanie a poskytovať 8 rôzne výzvy.

2、Bez Batérie: Deti treba to urobiť sami, aby sa sprievodca autíčka na prekonanie prekážok a výzvou každý problém. Pomoc malé deti rozvíjať kognitívne zručnosti, vlak detí logické myslenie zručnosti a zlepšiť ich predstavivosť.

3、Ručne Ovládané Hračky Súbor: Vyrobené z vysokokvalitného ABS plastu, zaoblené hrany nebude bolieť vaše malé ruky, a je bezpečné pre vaše deti sa tešiť na hranie a učenie sa času.

4、Mnoho Spôsobov, ako Hrať: Existuje mnoho spôsobov, ako hrať s aute skladby. Tam je hlavné telo, zábradlia, rotujúce prúty, signálne svetlá a žeriavy, ktoré musia byť inštalované na hlavnej sami.

5、Interaktívne Hračky: Toto auto dobrodružstvo hračka set je ideálnou voľbou pre hry, vhodný pre chlapcov a dievčatá od 3 rokov hrať doma.

Popis:

1. Bezpečnosť a ochranu životného prostredia. Vyrobené z ABS materiálu, ochrana životného prostredia, bezpečnosť a trvanlivosť.

2. Urobiť sami, na rozdiel od tradičných skladieb hračky, môžete vidieť len to, že deti treba to urobiť sami, nech baby účasť v hračku sledovať.

3. Rozvíjať schopnosti a inteligencia: podnecovať fantáziu detí, vlak detí logické myslenie, schopnosť, pozorovanie a sociálne zručnosti, vlak detí hand-eye koordináciou a trénovať zručnosti, znalosti a inteligencie.

4. Viac spôsobov, ako hrať. Existuje mnoho spôsobov, ako hrať auto, a všetky druhy zábavy si môžete vychutnať na hodiny. V rovnakom čase, je jedinečnou kombináciou farieb, ktoré môžu stimulovať dieťa' vnímanie farieb, a manipulačné vlastnosti môžete zvýšiť zručnosť v prstoch.

5. Táto hračka je možné hrať veľa ľudí, deti sa môžu hrať túto hru so svojimi dobrými priateľmi alebo rodičov, a nechať svoje deti zdieľať zábavné hranie s ich dobrými priateľmi.

Špecifikácia:

Typ: hračka auto

Materiál: ABS plast

Balenie Zoznam:

1*Koľajového Vozidla Hračka

Súbor Auto Hračky

Poznámka:

Pod vplyvom monitor a svetlo, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka. To sa môže mierne líšiť vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: deti hračky, hliníkový t trati, veľké auto tabuľka, plyšové, mäkká hračka, skladací stôl auto salónu, t trati, auto skladací stôl automobilov, karta gameboy, auto počítač tabuľka.


( 0 Hodnotenie )

Počet