Tkané Klapka Crossbody taška 2020 Módy Nové Vysoko kvalitnej PU Kože Žien Dizajnér Kabelka Reťazca Tote Ramenný Messenger Taška

€19.49


modname=ckeditor

1. Farba Iná. Prosím, láskavo pochopiť, že možno, že FARBA nie je 100% isté ako skutočný produkt, pretože fotoaparát, monitor, alebo akákoľvek iná primeraná veciach. 2. O Veľkosti. Merania dovolené chyby je 1-3 cm 3. Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4. Ako môžete sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5. Čo môžem urobiť, ak mám zlé farby, zle položky? Ak máte nesprávnu farbu alebo nesprávnu položku, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred otvorením sporu, môžete sa vrátiť nesprávnu položku a my vám dovoliť poštovného. 6. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.

Štítky: mui ženy taška, kabelka, 2020 taška ženy, kabelka lv, ys kabelka, dámske tašky 2020 rukoväť, taška na rameno, zlato gucci taška, tote taška, dizajnér značky luxusné ženy taška 2020 klein.


( 5 Hodnotenie )

Počet