Hspy1000V0.2A DC Programovateľný PowerSupply Výstup 0-1000V,0-0.2 Nastaviteľné RS232 Port

€239.14


Hspy1000V0.2A DC Programovateľný PowerSupply Výstup 0-1000V,0-0.2 Nastaviteľné RS232 Port

Malý objem a nízka hmotnosť (domáce najmenší a najľahší presnosť nastaviteľné DC napájanie, objem: 185 x 85 x120mm, hmotnosť: 1450 gramov).

duálne zobrazovanie prepínač režimu, napätie, prúd a výkon režimu zobrazenia režim zobrazenia, swap a dizajn rozhrania je stručné a praktické, jednoduché ovládanie, vám pomôže rýchlo dokončiť stanovenú hodnotu, okno zobraziť viac jednoduché a intuitívne, napätie a aktuálne nastavená hodnota a výstupné hodnoty nie viac ako, presné zobrazenie výkonu.

nízky (pod 120W) dizajn bez ventilátora, pomocou vysoký výkon regulácia teploty ventilátor stroj reguláciou teploty.

CPU real-time sledovanie, výstup hodnota môže byť stabilný pre dlhú dobu.

Návrat funkcia * * jedinečný, absorpcie v výstupný prúd až 500mA, zastaviť alebo vypnutie môže robiť napätie na výstupných svorkách je znížená na nulu voltov v desiatkach milisekúnd (nulový vplyv záťaže).

obvod topológie je jedinečný, obvod štruktúra dve nastaviteľné napätie napájania zapnite vo chvíli, keď nulový vplyv zaťaženia.

vysoká presnosť, vysoké rozlíšenie, nízka drift, vysoká stabilita (teplotný drift je menej ako 50ppm, presnosť 0,1%, rozlíšenie V=10mV, I=1mA)

pamäte môžete uložiť napätie a aktuálne nastavená hodnota posledného vypnutia. Vstavaný softvér lock, cez počítač, softvér ovládacom paneli zablokovať, aby sa zabránilo misoperation.

Kľúčové operácie, nastavte kyvadlová * * (opustiť tradičné potenciometer).

programovateľné, štandardný komunikačný protokol Modbus a jeho vstavaný zdroj napájania na viac jednoducho integrovať do automatizačného systému.

prepínanie napájania a lineárne napájacie ideálna kombinácia oboch, spínacie napájací zdroj s vysokou účinnosťou, a nízke zvlnenie lineárne napájania.

Technické ukazovatele:

Výstupné napätie, prúd rozsah: 0-1000V plynulo nastaviteľný od 0-0.2 plynule nastaviteľné

Výstupný Výkon : 400W

Napätie / prúd displej: LCD štyri displej

Zaťaženie nariadenia: 0.02%+ napätie 20MV aktuálne 0.02%+ 20mA

Nastavenie presnosti: súčasné napätia 0.1% 0.1%

Zobraziť hodnoty presnosti: súčasné napätia 0.1% 0.1%

Nastavenie rozlíšenia: napätie: 100mV aktuálne 1mA

Rozlíšenie displeja: napätie: 100mV prúd: 1mA

Zvlnenie a šum: súčasné napätia je menší alebo sa rovná 5mVrms menej ako 3mArms

Prečítajte si späť hodnota: 50PPM teplotný koeficient

Veľkosť tela: 185*85*120mm

Telesná hmotnosť: 1,25 Kg

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 8.DeliveryTime:

Ak je váš náklad váži až 20KG alebo vyššie, alebo potrebujete väčšie množstvo, prosím kontaktujte nás, alebo e-mailom na nás, poskytneme vám nové balenie špecifikácie, potom sa snažiť ušetriť náklady na dopravu pre vás, a tak, že cena výrobku môžu byť niektoré výhody pre vás!

Sme veľké výrobné podniky skupiny v Číne, ponúkame na predaj prostredníctvom Sos, je tam len účel ,je lepšie podporovať našich výrobkov,všetky naša spoločnosť výrobky sú dodávané priamo od výrobcu, prosím, kontaktujte nás , dúfam, že stanoviť dlhodobé priateľské a vzájomnej spolupráce vzťahy medzi sebou !

Ponúkame 6-12 mesiacov záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 15 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu. Pri nákupe, znamená to, že kupujúci dali tichým súhlasom do politiky. Ak ďalšie informácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme s vami spolupracovať dosiahnuť win-win.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: 220v 5v, programovateľné napájací obvod, aktuálne meter, programovateľné napájanie výstup, napájanie nastaviteľné uno, nastaviteľné napájanie remot, ac programovateľné napájanie, prúd dc meter, napájanie nastaviteľné led, amp dc meter.


( 0 Hodnotenie )

Počet