Hot Predaj Transparentné Make-Up Riedenie Zmesi, Tekuté Očné Tiene Powder Blush Nechty Očné Linky Krásy Tenšie SSwell

€4.61


body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Hot Predaj Transparentné Make-Up Riedenie Zmesi, Tekuté Očné Tiene Powder Blush Nechty Očné Linky Krásy Tenšie SSwell

Popis: Funkcie:

1. Prvýkrát, môžete trys to podľa suchosť make-up. Ak ste kvapky veľa na začiatku, bude to veľmi tenké.

2. Podľa rôznych stupeň suchosť očné linky, riasenky, laky na nechty, atď., zriedeného kvapky sú správne spadol do týchto produktov, a keď sú prirodzene obnoviť na ich čerstvom stave, sú zvyčajne kvapkala vo večerných hodinách a späť, ráno, najmä Očné linky, nie je vhodný pre použitie na mieste, možno použiť na mieste, pre miešanie a miešanie očné tiene prášok.

3. Po zriedení kvapôčky na povrchu objektu budú tvoriť plyn priepustné membrány. V bezvodnom transparentná kvapalina môže zmes žiadne kozmetické prášok a zrieďte suché make-up.

4. Vhodné pre rôzne make-up, ako očné tiene, červenať, očné linky, make-up, základy, atď.

5. Bezpečné, neškodná, môže ho použiť s dôverou.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie.

Špecifikácia:

Typ: Make-Up Riediaci

Netto obsahom: 6 g

Farba: transparentná

Balenie Obsahuje:

1 x make-up Riediaci

Štítky: lak na nechty tenšie, kúpiť make-up, lak na nechty essi, tenšie, lak pre mosadz, haruyma nechty, make-up nás, kawaii nechty, lak na nechty de, sivý lak na nechty.


( 1 Hodnotenie )

Počet