Drevo, Kov Luxusné Auto Parfém Cool Ventilátor Osviežovač Vzduchu Auto Prieduch Klip Auto Auto, Vôňa, Zápach, Auto Náplň Auto Prieduch Difúzor

€9.92


Predajné Miesto

Farba: Sivá/ Gold/ Silver/Red Veľkosť: 4.0 cm x 4.0 cm Základný Materiál: Kov Hmotnosť: 0.08 kg Tvar: Okrúhle Vhodné: Univerzálny Pre Všetky Autá Package: Parfumy klip x 1 + Voňavé Účtovná x 1 Feafure: 1. Ľahko odstrániť všetky druhy pachy, ktoré robia vaše auto viac Osviežujúci. 2. Čerstvé malé, rôzne farby si môžete vybrať, napríklad červená, ružová, strieborná. 3. Viac o bezpečnosti. Ventilátor je v jeho vnútri, že nebude ublížiť. 4. Zliatiny výroby. Malé vietor môže sa tiež otáčajú. Poznámka: 5.Exkluzívny dizajn, je možné použiť v aute a krytý a všetky accation v dome 6.Non-toxické a chemické-zadarmo a žiadne ďalšie umelé vône typické auto osviežovač Čistia vzduch vnútri vozidla, nechajte čerstvého vzduchu, znižujú škodlivé plyny, zo vzduchu. 7.Nie obmedzený na použitie v aute, ale aj pre kúpeľne, spálne, pet domy a viac situácia POZNÁMKA: obrázky sú len pre referenčné účely. Skutočným produktom sú rozhodujúce.Vaša spokojnosť je náš prvoradý záujem. Prosím, kontaktujte nás na lepšie vyriešiť akýkoľvek problém, pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby.Ďakujeme!

Štítky: muži vône, auto parfum osobné, auto vôňa, 0 auta difúzor, profesionálne auto osviežovač, auto perfum, citroen c4 7, vzduch čerstvejšie, crystal hranol, vôňa.


( 5 Hodnotenie )

Počet