2-24PCS 1,5 v AA batérie AA nabíjateľné batérie USB lítiové batérie 2A 3000mwh smart usb nabíjanie

€7.71


Model: 1,5 v lítiové dobíjacie batérie Materiál: Lítium Energie: 3000mwh Napätie: konštantný 1,5 v±0.02 Veľkosť: 14mmx50mm metóda Nabíjania: Micro-USB Kábel na nabíjanie Batérie: červené svetlo Plne nabitú batériu: zelená Self-absolutórium: ≤30uA životnosť: ≥1000 krát Vonkajší materiál : nerezová oceľ + PC Úvod: 100% novú batériu, akumulátor je vysoká bezpečnosť, cez-napätie, ochrana, over current protection, viac-tepelná ochrana, ochrana proti skratu, únik ochrany, atď., inteligentné nabíjanie cez Micro-USB kábel, proces nabíjania sa zobrazí červené svetlo, Keď je batéria plne nabitá, bude to zastaviť automaticky a zobrazí zelené svetlo. Vhodné pre hračky, diaľkové ovládače, baterky, fotoaparáty a ostatné zariadenia. Náš obchod sľubuje, že ak nechcete dostávať balík, úplné vrátenie bude poskytnuté alebo nový balík, ktorý bude odmietať podľa žiadosti kupujúceho. 1. otázka: Môj balík neboli aktualizované v poslednej dobe, čo by som mal robiť? Odpoveď: Prosím, kontaktujte ma priamo, pretože niektoré krajiny majú dlhú vzdialenosť dopravy, to môže trvať nejaký čas, som sa usporiadať logistická spoločnosť pre sledovanie balíkov a bude vás informovať, akonáhle je to možné. 2. otázka: Čo mám robiť, ak nie som dostane balíček?

Odpoveď: Prosím, kontaktujte ma priamo, obchod sľubuje vrátenie peňazí v plnej výške ak balík nie je prijaté. 3. otázka: Čo mám robiť, ak je výrobok poškodený pri preprave?

Odpoveď: Prosím, kontaktujte ma priamo do 48 hodín po obdržaní tovaru, poskytnúť fotografie alebo videá, som sa bude poskytovať riešenia hneď, ako som sa zobraziť správa. (Vrátenie peňazí alebo odoslať nový balík, atď.).

(Ak máte akékoľvek ďalšie otázky,prosím neváhajte a kontaktujte ma priamo):)

Štítky: 10440 batérie, batéria bm45, pilot ag10 lítium -, nimh c, gtf batérie, liitikala, aaa batérie recharg, aaa batéria, usb, ts lítiová batéria, batéria er14505.


( 1 Hodnotenie )

Počet