Originál Nové A1932 Topcase opierka Dlaní S NAMI Klávesnica S Podsvietením Trackpad batéria Pre Macbook Air 13,3" A A1932 Topcase 2018

€166.31


Kompatibilné: Pre macbook pro retina 13.3" A1932 Top Bývanie s NAMI klávesnica+podsvietenie+ trackpad+ batéria Kvalita: 100% Nové(testované ideálny ) Farba : Sivá/Silver/Gold Veľkosť Obrazovky: 13.3"

Ak budete potrebovať ďalšie jazyk klávesnice, prosím, kontaktujte nás!

1) E-paket, HK Post,Čína Príspevok,Singapur Post,Švédsko Post, Nertherland Post ( 15-60) dní. Rôzne dodacia lehota do rôznych krajín.

2) DHL,EMS,TNT,UPS,FedEx ( 4-8working dní). Ak je potrebné tento Express spôsobom,obráťte sa na nás, keď si objednáte.

3) Doba Dodania: obvykle 3 pracovné dni. Sledovacie číslo bude poskytovať pre kontrolu prepravné údaje.

Záručný a po predaji služby:

1.Záruka 3 Mesiace .

2. Replece nové a dobré, keby ste sa dostali falošné produkty. Ale uistite sa, že nie je použitý a nie je človekom poškodený.

3.loď späť k nám dobrý balík , vyhnúť sa poškodený o spôsob, ako sa vrátil.

4.Testujeme 1 1 pred odoslaním, 100% funguje dobre pred odoslaním

Služby:

Na všetky otázky odpoveď v Číne pracovného času ,ak máte akékoľvek otázky ohľadom produktov,prosím neváhajte a kontaktujte nás !

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Prečo Si Vybrať Nás? 1. Buyee Technology Development Co.,S.r.o. Špecializujúca sa na Electroic výrobky Vývoz. 10 Rokov skúseností. Nad 20 tovární spoločne wih nás. Prísne a silné, QC Tím. Excelentný Po-predajný servis systému. 2. Produkt test 1 1 pred odoslaním 3.Profesionálny Predajný Tím, Službu, ktorú pred objednávky a po poradí odborník. 4.B2B a B2C obchodnej platformy. Sos Golden Členské. 5.Vaša spokojnosť je našim najväčším povzbudením

Štítky: a1466 klávesnice, x501a, a1706 klávesnice, náhradné macbook air 2017, klávesnica mechan, macbook air, a1932 klávesnice, a1466 topcase, apple macbook pro top prípade, teclados mecanicos.


( 0 Hodnotenie )

Počet