KNL HOBBY Akcie Obrázok 1/6 zmenšený model 07 prispôsobené vojakov ruskej SVD sniper puška zmontované tmavo červené drevo, obilie

€16.42


Venujte prosím pozornosť, je to len 1/6 rozsahu zbraň modely pre 1/6 rozsahu akčná hračka údaje, Nie skutočnú zbraň, nemôže strieľať, nemôže začať!

Pridané 07 vlastné AB dva, nasledujúci obrázok má skutočnú šancu ukázať.

Všetky 07 nové produkty nie sú zabalené

Niekedy SVD zbrane sa objaví mierne krivé v normálnej situácii, myseľ tých, ktorí nie strieľať.

Výrobcovia farba hotové, otvorte plesní vo všeobecnosti, veľa mäsa, zlá kvalita, maľovanie je prijateľné, môžete presunúť.

Ale kvôli nízkej kvalite doska a spojenie medzi tanier nemôže byť dokonalý, ako sú dlhodobé hrať odporúčané lepidlo lepidlo lepiaca (Ak nie je lepkavý smrti, bude v dôsledku spojenia, nebude viesť k činnosti zbraň, telo krivý normálna)

Všimnite si, že tam je jar ukazuje tejto časti v kresbe, ale skutočné zásielky je Žiadna jar Musí venovať pozornosť vidieť a kúpiť znova

Výrobcovia dať zbraň majitelia nevedia, ako nainštalovať, takže keď sa kamera je tiež priamo ignorovať zbraň, takže sa nemusíte opýtajte sa ma, ako nainštalovať.

Konečne neberte 10 dolárov SVD a 100 yuan ako koroner chodby, Ďakujem

Všetky SVD klipy sú voľne plnené plnkou plnky

Tieto tri údaje z obrázku:

------------------------------

2007 vlastnú sekciu (tmavo červené drevo maľovanie):

--------------------------------

2007 vlastný B (striebro zbraň tela)

----------------------------

Staré náhradníkov (červené drevo vzor)

Všetok tovar, na ktorý nie sú na jar v červenom kruhu.

Štítky: dragunov, 1 35 ruskej, 1 6 rozsahu akčné figúrky filmy, sniper puška hračka, 16, 16 nemecký, vlastné logo, hobby nástrojov na modelovanie, airsoft sniper, skutočná zbraň.


( 0 Hodnotenie )

Počet