Quantum Skalárnym Power Energy Bio Vedy Negatívne Ióny Náhrdelník Prívesok pre Mužov Japonských Technológií Sopečnej Lávy Šperky

€4.14


Popis Výrobku :

Skalárnym Energie Prívesok je vyrobené z revolučného materiálu od minerálov, ktoré sú podávaný večné energie, ktoré sú prospešné pre telo a krv obehové funkcie. Prívesok, ak sú umiestnené dotýka vášho tela, dáva silu, zlepšuje pružnosť a rovnováhu.

Na Skalárnym Energy Quantum Prívesok je vytvorený z technicky inžinierstva prírodných minerálnych častíc, ktoré sú špeciálne triedené na izolovanie istých veľkosti častíc, zamerané na ich vlastnej rezonancie. Častice sú potom rekombinované pomocou Nano Fusion technológia na špecifické pomery, tavený a štrukturálne zlepených dohromady na molekulárnej úrovni pomocou niekoľkých vysoké teplo fusion metódy.

Kombinácia minerálov a fusion techniky vytvára zásadnú premenu energie, rozvoj dlhotrvajúci prirodzený skalárnym rezonancie, ktorá má schopnosť byť prenesená do akejkoľvek tekutiny, obnovujú prirodzený nano molekulárnej štruktúry.

Obnovená molekulová štruktúra sa podobá na tie, ktoré sa nachádzajú v zdravá prírodná pramenitá voda. Ako je ovocie a zelenina telo pomaly stráca nano molekulárnej štruktúry, ako sme veku bunky majú nižšiu schopnosť absorbovať kvapalina, bunky môžu byť re-hydratované na molekulárnej úrovni, na zabezpečenie energie kvapaliny, pomocou Kvantovej Prívesok.

Quantum Skalárnym Energie Prívesok je vyrobený jedinečne pomocou Japonskej Minerálne Veda, Technológie, dostato skalárnym frekvencie. Prívesok obsahuje vysoko kvalitné lepené vulkanické minerály, Japonska a Nemecka, ktoré efektívne vyžarujú silné skalárnym energie. Niektoré formy energie sú viac účinné ako ostatné a mať celý rad hlboké blahodárne účinky na ľudské telo.

Skalárnym je energia z budúcnosti, a je iná aplikácia liečivej energie, ako povahy určené. Hoci to nie je úplne objasnený, nikto nemôže poprieť, obrovské účinky to má na naše biopole podporou pozitívny tok energie.

Toto pomáha udržiavať energetickú rovnováhu alebo opravu nášho tela, ktorý bol oslabený dennej expozície negatívne energie, napríklad žiarenie z mobilného telefónu, televízia, počítač, x-ray, mikrovlnná rúra a elektrické spotrebiče.

Quantum Skalárnym Energie Prívesok je odolný, ľahko nosiť alebo prepravovať a môže ešte dodajú vašej pitnej vody. Na skalárnym energie v Kvantovej Skalárnym Energie Prívesok nijako nezmenšuje. V skutočnosti vám poskytuje konzistentné energie na celý život...

Ako používať Skalárnym Energie Prívesok?

Štítky: kríž ocele, ekvádor tričko, svadobné hairclip, necklac, lávové lampy, quantum prívesok pack, JAPONSKO, muži necklac, prívesok quantum, 108 japamala.


( 3 Hodnotenie )

Počet