Najnovšie Živý Workshop údaje 10.20 Údržba Auta Drôt Diagram Auto Služby 10.2 údaje unitl 2010 rok živé auto opravy softvéru

€7.15


Poznámka : Toto je len softvér, bez hardvéru . Zašleme odkaz na stiahnutie na , budete potrebovať stiahnuť sami. Pred stiahnuť a počas procesu inštalácie, prosím, vypnite všetky anti-virus softvér na vašom počítači . ak neviete, ako na stiahnutie, prosím fell zadarmo sa na nás obrátiť!

Po tom, ako dostanete link, prosím, potvrďte receiption naraz, To je profesionálny nástroj, ak nechcete vedieť, ako ho použiť, prosím, buďte opatrní kúpiť. softvér raz predala, nepodporuje sa vracia

1pc X Vivid WorkShopData ATI 10.2 (WorkShop 10.2) poslať odkaz na stiahnutie len vtedy, ak potrebujete CD, prosím, aby tento odkaz https://www.tantra-egypt.sk/item/32852838149.html

Jazyk: Angličtina , Španielčina , Portugalčina

OS: Windows XP, Windows 7, súčasťou Windows 8 , časť 10 Windows

Všeobecné Informácie:

1. To je klient / server technológie

Workshop CD je Živý hlavné informácie o výrobku. To môže byť použitý ako samostatný klient-server, databázové aplikácie, alebo v sieti, pre 4 súbežných užívateľov. Môžete vidieť, ako efektívne a užívateľsky priateľské bránou do Živý automobilový databázy. To je najlepší informačný systém v Európskom trhu.

2. To je skutočný databázy

Workshop CD je databázová aplikácia. Tak to môže byť ľahko spojené s alebo integrované s inými databázami. Ak ste diely distribútor, môžeme prepojiť svoje objednávkový systém na Workshop CD. Koncový užívateľ dostane jeden integrovaný systém, ktorý bude spĺňať všetky jeho požiadavky. Záujem? Pozri: Prepojenie s vašimi údajmi

3. To je viac, než len elektronickej knihy

Workshop CD je automobilový technická databáza na trhu. Ďalšie aplikácie sú tzv. elektronické knihy, nie sú schopné Workshop CD sofistikované prepojenie schopnosti. A elektronické knihy nedostatok intuitívne čisté rozhranie Seminár CD.

4. To je balená s obsahom a funkciami

To by trvať viac ako 14.000 strán na tlač obsah Workshopu CD. Že je veľa informácií, a to je všetko málo kliknutí myšou preč. A tam sú cenné možnosti pre ešte viac praktických a nevyhnutné údaje, ak spustíte garáž.

Čo nájdete v:

- Ako identifikovať auto

- Umiestnenie označenia dosky

- Kompletné a originálne servisné plány pre všetky intervaloch

- Mazivá a kvapaliny

- Úprava údajov

- Rozvodový remeň obnova

- Environmentálne normy

- Tisíce technických výkresov

- Kompletné a štandardizované Riadenia Motora informácie

- Interaktívne chyba vyhľadávania

- Generálna oprava motora údajov (FID)

- Kompletné opravy krát (možnosť)

- Kompletné auto diely objednávanie systém (možnosť)

- Schémy zapojenia pre pohodlie electronics (vo farbe) (možnosť)

- Schémy zapojenia pre klimatizáciou systémy

- Free-Demo:

Vaše obchodné potreby . Ak ste v automobilovom businees je zadarmo demo CD, čaká na vás. To vám umožní prístup k údajom len na obmedzenú dobu 30 dní. V demo verzia pre tlač funkcia je vypnutá.

- Licenčný systém:

Licencie na použitie Workshop CD sa predáva v predplatného. Minimálne predplatné obdobie je jeden rok. Predplatené obdobie sa začína, keď licencia sa vydáva distribútora. Ak sa vám nepáči predplatné si môžete kúpiť neobmedzený verzia Workshop CD. Môžete ju používať tak dlho, ako chcete, ale nebudete mať aktualizácie.

- Identifikácia vozidla

- Identifikácia-doska pozíciu a vysvetlenie

- VIN-poloha

- Motor-kód umiestnenia a vysvetlenie

- Prenos-kód umiestnenia a vysvetlenie

- Dodatočnú: Tele-farebný kód vysvetlenie

Údržba:

- Servisné plány v km a miles

- Služby indikátor reset vysvetlenie

- Špeciálna ponuka služieb

- Možnosť pridať spoločnosti logo vytlačené kontrolný zoznam

- Ďalšie: Celková oprava krát

- Mazivá a kvapaliny

- Vlastnosti

- Viscosities

- Kapacity

- Teploty

- Plug miestach

Pre: motor; chladiaci systém; spojka prevádzky; manuálne, automatické a postupný prenos typov; rozdielov pre 2 a 4-WD vozidiel; prenos políčok pre 4-WD vozidlá; brzdové systémy; posilňovač riadenia; závesné systémy; vzduch-kondicionéry a ďalšie vybavenie.

Úprava Údajov

Špecifikácie:

Výkresy

Ďalšie príručky pre komplex stavieb

Pre: motor všeobecné špecifikácie; zapaľovacie, vykurovací systém alebo motora-riadenie dát; chladiaci systém teploty a tlaky, elektrické špecifikácie a hodnoty; brzdy merania; kolesa-zarovnanie údajov a podmienky; kapacity a zapojte polohy kresby; V - a rebrovaný pás usporiadanie kresby; nastavenie krútiaceho momentu a sprísnenie-postupnosť kresby.

Environmentálne Údaje

Špecifikácie:

Výkresy

Pre: základné emisných úprava údajov

Manuály

Odstránenie & návod na inštaláciu:

Nastavenie krútiaceho momentu

Špeciálne nástroje

Pre: remeňa obnovu; motora montáž a demontáž; prenos montáž a demontáž.

Dodatočné informácie: Tele a Interiér

Technické Výkresy

Explodovala názory

Nastavenie krútiaceho momentu

Pre: brzdy; riadenie; pozastavenie; spojka; manuálna prevodovka; manuálna prevodovka; tabuľa; orgán; orgán merania; interiérové a ďalšie zariadenia.

Riadenie Motora

Schémy zapojenia

Súčasť špecifikácie

Komponent fotografie

Lopatka snímky

Štítky: živý workshop údaje 2018, autodata, softvér pre obnovu, auto drôt, softwar, auto nástroj, nástroj workshop, mb star, auto údajov, auto údaje softvér.


( 1 Hodnotenie )

Počet