BeddingOutlet Farebné Lebky Kolo Pláž Uterák Kvetinový Strapec Gobelín Akvarel Kvet Yoga Mat Gothic Toalla Deka 150 cm

€6.19


Názov položky: Pláž Uterák Balenie zoznam: (Ako ste si zvolili) 1* Uterák 1* Šnúrkou Batoh String Taška (obojstranná Tlač) 1* Uterák+1* Šnúrkou Batoh String Taška (Odporúčame) Textílie: Mikrovlákno Veľkosť: Priemer 150 cm, Priemer 100 cm, Taška 30cmx40cm Hmotnosť: 450 g Balenie: 1 ks/PVC Taška BeddingOutlet Poznámka: 1) Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2) Veľkosť možno 1-2 cm chyba z dôvodu na strane opatrenie.

Otázka: môžem dropship od vás? Odpoveď: výhody poklesu prepravy od nás: Dropship ako boss, ostatné nechajte na nás. 1. "BeddingOutlet" je slávny bytového textilu značky. Sme spoľahlivým výrobcom, s rýchly servis, kvalitné produkty a konkurencieschopné ceny; je veľmi pravdepodobné, že budete zarábať peniaze. 2. Ponúkame bezpečnú dropshipping a bude loď pre vás bez faktúry, marketingových materiálov, alebo akýchkoľvek iných informácií. 3. Ponúkame na prispôsobenie a exkluzívny produkt servis pre vás lepšie, posilniť a chrániť vaše podnikanie. Nie je MIN. 4. Máme naplnenie tím a sklady v mnohých krajinách. 5. Môžeme plniť objednávky cez CSV alebo XLS Súboru. 6.Dosiahne určité množstvo dropship objednávky, budeme poskytovať zadarmo, aby pre vás. Ak potrebujete obrázky bez vodotlače môžete stiahnuť na popis produktu stránke. Ak neexistujú žiadne vhodné obrázky, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis. Sme veľmi túži pomáhať a chcete budovať silné obchodné partnerstvo s vami.

Otázka: môžem získať viac zľavu? Odpoveď: Ďakujeme za váš záujem o našu položky. Existuje pevne stanovená suma mimo zľavy a kupóny v našom obchode, môžete ho použiť v prípade, ak spĺňate podmienky. Nemôžeme ponúknuť viac zľava, pretože naša cena uvedená bol starostlivo vypočítané a listy obmedzený zisk už, dúfam, že sa vám môže porozumieť. Otázka: môžem prispôsobiť produkt? A: Sme schopní prispôsobiť dizajn a veľkosť pre väčšinu domácich textílií položky v našom obchode. Vrátane: Perinu, obliečka na vankúš, vankúš, gobelín, deku, pláž uterák, vankúš a pod. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis pre viac informácií. Otázka: Prečo ruskej zákazníkov je potrebné vyplniť pas informácie? Ak máte robiť, aby váš pas informácií požadovaných miestne zvyky v Rusku. Ubezpečujeme vás, že vaše údaje nebudú nikdy povedal tretej strane, a to je pre vás bezpečné poskytovať informácie na www.tantra-egypt.sk. Otázka: Kedy bude moja objednávka bude odoslaný? A: Úplne musíme zariadiť váš balíček v priebehu 1-3 dní, nie viac ako 5days. Ak je to naliehavé, aby sa, prosím, urobiť poznámky, keď ste na mieste, poradí, alebo sa obráťte na náš zákaznícky servis na nutkanie pre vás. Otázka: Kedy bude balík dorazí? Odpoveď: balíky zvyčajne prichádzajú do 7~20 pracovných dní, nie počítanie sviatky a víkendy. Môžete si dodacia lehota obraz o vašej krajine na konci tejto stránky. Q: Oneskorené logistiky v Brazília, Mexiko a Čile. A: Ak váš pozemok prišiel do krajiny, dúfam, že sa vám môže dať trochu viac času, pretože poštového systému v Brazília, Mexiko a Čile je zvyčajne pomalá. Ak si stále nie dostať ho v priebehu 2 týždňov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis. Otázka:nie som spokojný s položku. Odpoveď: na Vrátenie, alebo Vrátiť tak, ako si želáte! Ak nie ste spokojný s našim výrobkom, kontaktujte náš služby zákazníkom voľne, môžeme hovoriť problém opraviť a dať si spokojný odpoveď. Q: Aký je váš návrat politiky? Náš návrat politiky: ak sú to problémy s kvalitou tovaru, alebo tovar poslať chybu, ponúkame vám vrátime plnú sumu; Ak kupujúci kúpil zle tovaru, kupujúci musí platiť nákladné vrátenia tovaru, tam môže byť aj vám vrátime plnú sumu. Otázka: Keď sa dostanem peniaze? Odpoveď: náhrad bude konania do 3-15 dní www.tantra-egypt.sk. Ak máte problémy s ňou, prosím, obráťte sa s Alipexpress služby zákazníkom! Vďaka. Všetky správy budú odpovedali do 24 hodín, váš šťastný služby garantované v Beddingoutlet.

Štítky: crocket gotický deka, svetlé kvet deka, gotický gobelín, liz kvet deka, prehoz gotický deka, okrúhly koberec, kvet gobelín, koberec turecko, tmavé gobelín, šaty kuchynské utierky.


( 0 Hodnotenie )

Počet