Pre Flor-s FLO2R-S Diaľkovým ovládačom vysielač FLO4R-S Garážové Brány, dvere, Otvárač na bránu ovládať 433.92 MHz Rolling Code

€2.63


433.92 MHz rolling code diaľkové ovládanie

Prosím všimnite si, naše vzdialenej je KOMPATIBILNÉ / VÝMENY /KLON vzdialené , nie je pôvodný . prosím, uistite sa, vzdialenej / systém môže byť používaný pred nákupom . Vo všeobecnosti platí, že ak vzdialeného v súčasnosti používate je jeden z diaľkových ovládačov na obrázku v reklame potom toto diaľkové bude kompatibilný s vaším motora. ak ste nie je tak istý , kontaktujte nás prosím bez váhania

Popis:

1. Typ programovanie: Programovanie s prijímačom 2. Počet kanálov: 4 3. Kód: rolling code 4. Frekvencia: 433.92 MHz 5. Batéria: 27A 12V 6. Veľkosť: 54*30*12mm 7.Diaľkové prísť s Batériu !!! Bezpečnosť použitia: dynamického kódu poskytuje vysokú úroveň zabezpečenia, non-copyable kód. Upozornenie:Váš Starý diaľku musí byť rovnaké ako reklama , nové diaľkové nie je kompatibilné s inými diaľkových ovládačov .

Zoznam kompatibility:

ON1 ON2 ON4 ON1E ON2E ON4E FLO1R-S FLO2R-S FLO4R-S ERA INTI 1 ERA INTI 2

Zápis Obsahuje:

1 x Diaľkové Ovládanie 1 x Krúžok na kľúče 1 x Batérie 1 x Príručka/Návod

Programovanie:

Program na Brány, Garážové brány Otvárače tým istým spôsobom ako pôvodný FLORS Vysielač diaľkových ovládačov nájdete na váš prijímač je príručka pre používateľa. 1.Otvorte motorových nájsť prijímač. 2.Programovanie Stlačte prijímač tlačidlo a potom uvoľniť, keď je led svetlá až Do 10 sekúnd stlačte akékoľvek tlačidlo na vysielači zapamätať aspoň 30 sekúnd.

Štítky: garážové brány tuya, formy flor, infinix s, pekné flo2re, 433.92 mhz diaľkové ovládanie, brány swing, ovládanie pekné, 315mhz diaľkové, diaľkové ovládanie 434mhz rolling code, grabber, diaľkové ovládanie.


( 1 Hodnotenie )

Počet