Pqbd Lightsaber Základné Praxi Lightsaber Súboje Čepeľ Kov Rukoväť Flash na Súboj so Zvukom, Deti, Hračka

€89.27


O Službe

Predpredajné služby: 24-hodinová online zákaznícky servis, prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky, budeme vás kontaktovať hneď, ako sme pozrite si informácie; Po-predajný servis: Ak je nejaký problém s výrobkom, napríklad nie je možné nabiť alebo lightsaber nefunguje, ihneď nás prosím kontaktujte a my vám riešiť vaše problémy.

O DORUČENIE:

1. Pri platbe, prosím uveďte vaše špeciálne požiadavky (farba, balenie, vyhlásená hodnota, atď.). Ak nie je žiadna novinka, pošleme ho podľa našich pokynov! 2. Vitajte na objednávku priamo! Stačí zadať správne, úplné meno, skutočné telefónne číslo, poštové smerovacie číslo a adresu! 3. Budeme starostlivo skontrolujte, či vaše informácií o objednávke a dodať tovar pre vás podľa poradia informácie; 4. Pred obalu výrobku, budeme starostlivo skontrolujte kvalitu výrobku a kontrola súčasti výrobku; 5. Colnej politiky v rôznych krajinách sú rôzne. Niektoré krajiny nie sú povolené vyhlásiť za nízke a je potrebné predložiť doklad o zaplatení. Budeme uchádzať o $20 colné vyhlásenie pre vás v iných krajinách. V prípade, že výrobok príde vo vašej krajine/regióne, dodatočné clá vzniknuté hradí zákazník, ak si to budete musieť zadať deklarované množstvo, prosím, kontaktujte nás. 6. Ak si objednáte viac ako jeden produkt, môžeme ju dodať v dávkach. Upozorníme vás skôr, než zásielky. Venujte prosím pozornosť, aby informácie; po tovar odoslaný, môžete sledovať logistické informácie, ak nie je sledovanie informácie, prosím, kontaktujte nás čo najskôr. Výrobok sa zvyčajne dostaviť v určenom čase. V dôsledku osobitných okolností neprišiel včas, prosím, kontaktujte nás ešte čas na predĺženie lehoty na ochranu. Niektoré objednávky, ak nie je možné nájsť logistické informácie, prosím, nebojte sa, prosím, informujte nás včas. Najlepšie Praje

Štítky: batéria svetlo rgb, plyšové, pixel meč, kruh materiál, valder lk lightsaber, hladký hojdačka, obi wan kenobi meč, sid vicious t tričko, stick vojny legacy, booster zbraň.


( 1 Hodnotenie )

Počet