Prírodné Diatom Blato Pad Kremeliny Rýchly Vody Absorpčné Podložky Diatom Blato Rohože Kúpeľňa Kúpeľňa Kuchyňa Dvere Mat

€9.85


Diatom Bahno, Anti-Slip Absorpčné Rýchle Sušenie Ultra Absorpčné Mat Kúpeľňa Mat

Popis Produktu:

Kremeliny (diatomitu) je prirodzene sa vyskytujúce ekologicky šetrné materiály, ktoré má nízku hustotu a vysokú pórovitosť vlastnosti byť vynikajúci savý.

Fantastické ako umiestnenie mat ktoré poskytnú anti-bakteriálne a non-slip pevný pevný povrch, pre ukončenie kúpeľňa so sprchou, vaňa, bazén a vírivka.

Vynikajúcu absorpciu schopnosť umožňuje vyhrievanie vody a odparenie moistures rýchlo, v priebehu niekoľkých sekúnd, ktoré znižujú šancu, plesniam a hubám vybudovať a eliminuje nežiaduce poradí, takže vaše podlahy suché a čisté.

Ľahko sa čistí a udržuje, jednoducho umyť tečúcou vodou a mokrou špongiou alebo handričkou a potom nechajte ho vyschnúť. Pre ťažšie škvrny, použite, prosím, high grade (P400) brúsny papier a brúsenie povrchu jemne s tečúcou vodou na odstránenie škvŕn.

Každý diatomitu mat je cca 20x30cm

Qty: 1 Kus

Hmotnosť: 1000 g

100% Zbrusu nový

Produkty obsahujú:

1 X Kúpeľňa Mat

Štítky: diatomit mat, 80 tabliet, diatom bahna, hang wc mat, bariéra sprcha, diatom blato pad, zlaté wc mat, diatom mat, diatomace zeme, proti únave kuchyňa mat.


( 2 Hodnotenie )

Počet