Diamant z Nerezovej Ocele, Remienok Pre Apple Hodinky Kapela 42mm 38mm Ženy Náramok Náramok Pre Apple Hodinky 40 mm 44 mm Série 6 SE 5 4

€9.06


1.Typ :Diamond Watchband pre Apple Hodinky 38mm 42mm 40 mm 44 mm ,Séria 1/2/3/4/5/6,pre apple hodinky SE 40 MM 44 MM

2.Materiál: Vyrobený premium vybraných 316L nerezovej ocele, kovové prvky luxusu, ušľachtilosť, elegancie a odolnosti.

3.Dizajn :Elegantné slim kapela set s kamienkami. Len toľko, bling, aby to veľmi módne. Robí hodinky kapela vyzerať ako šperky.

5.ĽAHKO zmeniť VEĽKOSŤ: Jednoducho odstrániť skladacia spona s rukou na veľkosť kapela. Žiadny nástroj je potrebné

6.Balenie Obsahuje:

1*sledujte band(nemusia zahŕňať watch)

Spätná väzba 1.Spoliehame na naše www.tantra-egypt.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby. 2.ak máte nejaké otázky alebo problém o vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás namiesto dať negetive spätnú väzbu a sporov,odpovieme vám čo najskôr a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude vždy sa snažím pomôcť. Shippment 1.Budeme poslať balík do 12 hodín od vašej platby. A podľa vašej krajiny, vybrať najlepšie doprava. 2.Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou,ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď. Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? 1.Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach). 2.Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení.

Štítky: iwatch 4 40 mm, apple hodinky se kapela transparentné, sledujte ny band, 22 mm zelená hodinky remienok, dia sledovať band, popruh pre tp hodinky, 38 mm automatické hodinky, tp sledovať band, apple hodinky rám z nehrdzavejúcej ocele, 5s.


( 0 Hodnotenie )

Počet