PURE & DIVOKÉ Hory Ant Vic. Roger Polyrhachis 30:1 Extrakt, Prášok

€21.70


Informácie O Produkte

Považovať ako "Bylina Kráľov", Polyrhachis Ant je bezpečný, prírodný a výživových doplnkov stravy používaný po stáročia Čínske bylinky a panstvo. Horský Ant Extrakt bol vysoko hodnotený v Tradičnej Čínskej Medicíne ako tonikum a anti-aging "byliny" pre millenia. To zvyšuje vitalitu a môže pomôcť zvýšiť libido u mužov a žien. Tento Extrakt je vyrobené z divých mravcov pomocou vody a etanolu metóda extrakcie. To je najsilnejší Horských Ant Extrakt k dispozícii kdekoľvek.

Výťažky z Polyrachis Vicina Roger (Horský Ant) sú široko používané ako tonikum a predĺžiť život. Používa sa pre mnohých aj iné dôvody - pokoj, úzkosť, zlepšiť trávenie, a podporovať zdravý spánok. Je to jeden z najlepších anti-aging "bylín" využívaná v Tradičnej Čínskej Medicíne. To je veľmi bohatý na zinok a Horské Ant Extrakt je povedal, aby zvýšiť množstvo DNA a RNA v bunkách, ktoré aids v omladenie tela. To je spomenutá v mnohých starovekých Čínskych lekárskych textoch, kde to je povedal, aby bol silný libido bylina pre mužov a ženy, a vynikajúce pečeň a obličky tonikum. To je veľmi populárny v mnohých Ázijských krajinách dnes, najmä v Hong Kongu a Taiwane. Obe pohlavia konštatovať, že využitie Ant Výpis pre ešte krátky čas zvyšuje libido.

Štítky: cockroach insekticíd, mravec zabiť, termit, mravec ovládanie, mravec vrah prášok, krieda švába, mravec jed, posteľ chybu insekticíd prášok, mravec vrah, lietať prášok.


( 0 Hodnotenie )

Počet