Anmor 8Pcs Make-Up Sada štetcov make-up Štetec Kit Pre Nadáciu Prášok Zvýrazňovač Tvár Eyeshadow Miešanie Obočie Kozmetické Nástroj

€8.26


Prepravná Rýchlosť

To trvá asi 10 dni, aby sa dospelo Rusko, Poľsko, Francúzsko, Španielsko, Japonsko, veľká BRITÁNIA, atď.

Anmor 8Pcs make-up Štetec, Sada

Materiál: Syntetické Vlasy, Plastová Rukoväť, Hliníkové Ferrule. Funkcie: Hrubé, hodvábne a mäkké vlasy; Zúžený rukoväť dizajn, móda a ľahko chytiť; Vrátane štetce na tvár a oči, kefy, uspokojenie potrieb denného make-up.

Prášok Make-Up Štetec

Vejárovité kefa, hlava uľahčuje poklepal prášok na tvár, a zametanie prebytočný prášok preč. 2 úzkych stranách môže byť použité pre uplatňovanie tmavé odtiene pre tvarov.

Zvýrazňovač Make-Up Štetec

Zúžený tvar je ideálny pre zvýraznenie, aby sa vysoké body tvár vyniknúť, a je tiež dobré pre červenanie dať prírodné začervenanie na lícach. Medzitým, to je tiež dobrý, zametanie prášok štetcom!

Foundation Make-Up Štetec

Super tenké, ale presne ideálne veľkosti! Miešanie z nadácie bez absorpciu nadácie. Jemné tip štetca je perfektný aj na nadácie na ťažko rohy.

Zúžený Na Miešanie Make-Up Štetec

Funkcie kónická hlava, ktorá je ideálna na miešanie na celé viečko. Uplatňujú sa rôzne odtiene v bránkovisku ak chcete pridať viac hlbín vytvoriť veľmi presné oko vzhľad.

Shader Make-Up Štetec

Tento veľký eyeshadow kefa je predstavovať ploché a elastické kefa vedúci, ktorý je ideálny pre uplatnenie základnej farby alebo prechodu tieň na oči práve v pravej časti.

Eyeshadow Make-Up Štetec

Je ideálny pre použitie eyeshadow distribuovať len správne množstvo farby na dolných rias line a vytvoriť nádherné výplatu.

Lip Make-Up Štetec

Tento je v strednej veľkosti pera štetcom. To je appropritate, aby si to na vyplnenie vašich pier a vytvoriť presné lip line. Môžete tiež použiť, aby sa použiť korektor, zakryť drobné kazy.

Obočia, Make-Up Štetec

Klasický šikmého obočie štetcom! Je to dobre urobené. S tenkým štetcom hlavu, zmapovanie obočie tvar a kreslenie presné a čistenie očných liniek stáva veľmi jednoduché.

O Prepravu A Doručenie:

Okrem dovolenky alebo víkendy, väčšinou sme loď, všetky objednávky do 48 hodín po platbe skončil. Odporúčame, aby ste si "www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava", ktorá je v súčasnosti najviac spoľahlivé a rýchlejšie prepravu.

Po-predajný Servis:

Ak ste spokojní s našimi produkty a služby , venujte prosím chvíľu zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, "5 stars" , je to náš pohyb urobiť lepšie pre vás a radi vám urobiť to isté pre teba. Po prijatí vašej zásielky, prosím, kontrola množstva a kvality, ak zistíte nejaké problémy, prosím, okamžite kontaktujte nás a pošlite nám fotografie , budeme riešiť čo najskôr. Žiadne problémy, len prosím nenechávajte nás "1 /2 /3 star" spätnej väzby pred komunikácie.

Môžete tiež rád

Kliknite na obrázok, ak chcete zistiť ďalšie podrobnosti.

Štítky: make-up, el kefy, morská víla barbie make-up štetec, sada, skutočné techniky brushs, obočie britva, jednoduchý make-up nástroje, rúž, očné tiene, brush make-up, brush make-up set.


( 5 Hodnotenie )

Počet