DoColors Kufri Čistého vrecka cargo držiteľ prípade HAVAL všetky Model H3 H5 H6 H7 H8 H9 H8 M4 SC C30 C50

€4.04


Kompatibilný Model: Univerzálne uchytenie väčšina SUV auto a niektoré vozidla Materiál:Čistý + Polypropylén+šnúry Farba:Čierna Stav:100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné (Nikdy nepoužíval, alebo Nainštalované) Veľkosť (Cca. ) : Normálna veľkosť:27.5 Inch x 27.5 Palcový ( 700 mm*700 mm ) Max Rozšírený akčný rádius veľkosť: 59 Inch x 59 Palcový (Približne)

Prosím potvrď, veľkosť Môžete stretnúť vášho kufra pred nákupom. Vlastnosti: Ľahko pripojiť na montážne body v zadnom batožinovom priestore s 4 self-locking háčiky

Dual-purpose nylonová sieťovina: spider štýl alebo obklopiť štýl

Elastický pre ľahké nakladanie a pomôžu udržať ťažké predmety v čistých

Aby položky z pohybu počas jazdy a chrániť ložná plocha z rozliatia obsah balenia zahŕňajú: 1pcs kufra Auta string taška Spôsob Inštalácie: Jednoduchá inštalácia,Čisté auto povrchu, uchovávajte ho v suchu,Ľahko Inštalácie,Bez akejkoľvek zmene, Ak vaše auto kufor má štyri slučky vnútri,môžete ho použiť Od háčiky sa môže pohybovať,takže si môžete upraviť rozšírené dĺžky a šírky sami.

Aby položky z pohybu počas jazdy a chrániť ložná plocha z rozliatia.

Prosím potvrď, veľkosť, pred nákupom.

Zásielky a Colné otázky, Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku. Pošleme položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená. Vezmite prosím na vedomie, že cena nie je vrátane cla a DPH/GST. Pre mnohých krajinách, možno, že kupujúci bude musieť zaplatiť colné daň. Prosím, nenechajte sa zmiasť rozdiel medzi náklady na dopravu a colné daň, a nie nechať negatívnu spätnú väzbu z dôvodu colné daň. Vďaka za vaše porozumenie a podporu. PS: Rusko, USA, AU č colné daň. Záruka a Záručné ponúkame na 1 mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. Spätná väzba Vaša spokojnosť a postive spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, obráťte sa na nás prvý, pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: great wall m4, haval m4, auto haval h6, príslušenstvo pre hover h3, hawal h9, pre haval h2, great wall haval m4, great wall h6, h6 haval, great wall h9.


( 1 Hodnotenie )

Počet