4 Porty Multifunkčné USB Nabíjačka, Rýchle Nabíjanie Smart Plug Power Strip 5V 2A Rozšírenie Zásuvky(EÚ) Domácej Elektroniky

€2.22


[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Špecifikácie:

Názov produktu: 4USB multi-Port nabíjačky

Veľkosť: 130x45x26mm/5.12x1.77x1.02in

Hmotnosť: 125g

Balenie: sacie plastové + farba karta

Menovitý výkon: 20W

Vstupné napätie: AC 100-240V

Výstupné napätie: 5V

Uplatňovať každodenného života, obchodné kancelárie, služobná cesta

Vhodné pre digitálne prístroje na výrobu inteligentného telefónu, všetky druhy tabliet počítače, bluetooth, audio, mobilné energetické, DV, auto bluetooth hands-free, digitálny fotoaparát, MP3, MP4, atď

Funkcie:

1. Môže splniť plnenie požiadaviek rôznych elektronických zariadení súčasne; prevodník technológia Super Charge inteligentné nabíjanie rozhrania môžete jednoducho identifikovať váš model prístroja, automaticky sa zhodujú, že je najlepšia, a dosiahnuť čo najlepší účinok plnenie rýchlosť, ktorá môže dosiahnuť až 2A.

2. používanie najnovších USB čip inteligentný ovládací čip a poplatok čip, nabíjanie nielen bezpečnejšie, ale aj efektívnejšie podporovať konverzného kurzu, stabilný plnenie, komplexne optimalizovať účinnosť nabíjania, rozlúčiť na mobilný telefón, elektrinu, používať dlhšiu životnosť

3. Silný kompatibility, plne podporovať všetky typy digitálnych produktov, ako sú značky telefóny, tablety, PSP, bluetooth headset, atď. Perfektný kompatibilitu, viacero zariadení, ktoré sa zaoberajú.

4. Vstavaný systém ochrany, ako účtovná veľký počet bodyguardmi, účinne zabrániť preplatok, viac-absolutórium, prepätiu, premôcť, prehriatiu a skratu. Stabilné a spoľahlivé, bezpečné a spoľahlivé.

Funkcia:

1. Automatická identifikácia zaťaženie: digitálneho produktu je pripojený, môže automaticky identifikovať digitálny produkt nabíjanie. Konektor je nabitá, inteligentný pohodlie.

2. Automatická identifikácia vykladacie: digitálneho produktu je plný unremoved, môže automaticky identifikovať aktivovaný preplatok ochranu, a úzkej výstup na ochranu digitálne produkty

Balenie:

1 X 4 Port USB Rýchlu Nabíjačku

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku. Pretože máme tisíce, aby everydays. Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke. Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

I f prijatí objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

Štítky: usb cgarger, multi moc, multi smart plug, wifi rozvodky mi, orico zásuvky, konektor smart, biele led pásy s eú plug, power smart pásy, eú rozvodky, pro predlžovacie.


( 1 Hodnotenie )

Počet