BONDA Skutočné EU / UK Štandard vypínač 1/2/3 Otvoriť Bezdrôtové Diaľkové Dotykový Spínač Luxusné Krištáľové Sklo Panel zapnutie Svetla

€4.71


$ 8.5 $ 7.5 $ 9.5 $ 22.5 $ 7.5 $ 8.5 $ 18.5 $ 5.5 $ 9.5 $ 9.5 $ 8.5 $ 15.5

Veľkosť

Doprava:

-Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresu, ktorá MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. (Ak ste z Ruska, Prosím zanechať svoje úplné meno. To je veľmi dôležité)

Záruka :

-1 rokov výroby záruky; -Chybné problém by mal byť predložené v lehote do 10 pracovných dní po výrobok je dodávaný; -Poštovné škody by mali byť predložené do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

-Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v lodné náklady. -Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú). -Pre našich zákazníkov z Brazi /India: ak sa rozhodnete, žiadne rýchle dodanie(EMS/DHL), prosím zanechať váš CPF číslo/ID Kartu dokumentu, kópie tak, aby zabezpečili, že naša dodanie normálne.

Štítky: nintendo vypínač, cigary plagát, drôtený nástenný spínač, steny bočné svetlá, kulisu pre birthday party, nálepku uk, ovládanie nintend prepínač, bluetooth audio spínača, prípade nintendo prepínač, mi prepínač.


( 3 Hodnotenie )

Počet