Slnečná energia Multifunkčné 4 v 1 Svetlo na Bicykel USB Recharegable Požičovňa Frobt Svetlo 4000mAh Powerbank MTB Držiaka Telefónu, jazda na Bicykli Horn

€13.06


Slnečná energia Multifunkčné 4 v 1 Svetlo na Bicykel USB Recharegable Požičovňa Frobt Svetlo 4000mAh Powerbank MTB Držiaka Telefónu, jazda na Bicykli Horn

Popis:

1. Najnovšie inovované solárny dizajn: Tento bicykel svetlo má štyri-v-jednom multifunkčné upgrade dizajn, ktorý môže nahradiť denne a ťažkopádne cyklistické doplnky, vrátane vysoko svetlé požičovňa LED svetlá/ 4000mAh USB nabíjateľné batérie/reproduktor/požičovňa držiaka telefónu.

2. Zvýraznite 2*T6 vinuté perly a 3 svetelné módy: poukázať 2 T6 vinuté perly, tri svetelné režimy, ktoré je možné zmeniť kedykoľvek, napríklad: silné light/málo svetla/bleskové svetlo na zabezpečenie bezpečnej jazdy v noci! Reproduktor má 5 zvukových režimov, až 130dB. Utesnené a vodeodolné na zaistenie bezpečnosti telefónu pri nabíjaní.

3. USB nabíjanie a solárne nabíjanie: Vstavaný 4000 mAh batéria, ktoré môžu byť účtované zariadenia s rozhraním USB alebo solárne nabíjanie. Je to prenosné elektrické banky, ktoré je veľmi praktické pre cyklistov. Môžete nabíjať telefón počas jazdy.

4. Kompatibilný s väčšinou zariadení: 55-90 mm široký, nastaviteľné klip kompatibilný s ostatnými smartphony pod 6,5 cm.

5. Jednoduchá inštalácia: môže sa ľahko inštaluje bez použitia náradia, vhodné pre väčšinu vozidiel riadidlá, ako sú motocykle/horské bicykle/horské bicykle/elektrické bicykle/skladacie bicykle/skútre, atď.

Špecifikácia:

Názov: Inovované solárne telefón stojan reproduktor svetlo na bicykel

Materiál: ABS

Rozsah: 55-90 MM (4-6.5 palcový mobilný telefón)

Nabíjanie typ: USB nabíjanie a solárne nabíjanie

Batéria kapacita: 4000mAh

Svetlometu jas: 550 lumenov

Svetelný režim: silné svetlo/slabé svetlo/blesk

Zvuk režim: 5 zvukové režimy

Farba: červená/čierna/modrá

Veľkosť: šírka 52MM * dĺžka 140MM

Použitie čas: 6-12 hodín (bez solárne nabíjanie)

Čas nabíjania: 5 hodín (bez solárne nabíjanie)

Výstupné napätie/prúd: 0.8 A

Žiarovka typ: LED lampa korálky T6

Reproduktor decibel: 130 decibelov

Mobilný telefón veľkosť požiadavky: 4-6.5 palcový mobilný telefón

Balík Obsahuje:

1 X 4 in 1 Solárne Svetlo na Bicykel

1 X USB Kábel

1 X Držiak

1 X Horn Tlačidlo

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby chybu 1-2 cm.

Vzhľadom k rôznym displej, farba produktu sa môže mierne líšiť.

Štítky: banka napájania, karburátoru shindaiwa, požičovňa lampy usb, batéria wasafire, banka energie solárna, BlitzWolf, bicycl lampa, horúce zombie, bicykel lumen, bol interiér predné.


( 3 Hodnotenie )

Počet