Ženské Módna Taška Messenger Taška pre Ženy Mini Square Taška na Rameno Messenger Taška Spojka Žena Dizajnér Peňaženky, Kabelky

€7.58


Milí kupujúci, ak si myslíte, že prepravné náklady, je príliš drahé, prosím nemajú pochybnosti o kvalite našej taška.

Naša taška kvalita je veľmi dobrá.

Práve sme pridali náklady taška na prepravné náklady, tak to ukazuje, že taška je lacné, ale prepravné náklady, je drahé.

V skutočnosti, taška je drahšie ako nákladné.

Ďakujeme za pochopenie a nakupovanie.

Ženské Módna Taška Messenger Taška pre Ženy Mini Square Taška Taška cez Rameno Messenger Taška Spojka Taška Ženy Dizajnér Peňaženky, Kabelky

Spokojnosť zákazníka:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Zaviazali sme sa k vám dáva 100% spokojnosti.

Prosím, dajte nám šancu vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme, že problémy a prekážky, na ktoré môžete naraziť a bude sa snažiť v našich silách, aby ich vyriešiť.

Prepravné podmienky:

Dodacia lehota: všetky tovar bude odoslaný do 2 pracovných dní po obdržaní platby. Potom, čo váš balík je dodávaný, pošleme vám sledovacie číslo e-mail.

Balenie: všetky články sú starostlivo zabalené, aby sa zabezpečilo bezpečné dodávky.

Zanechať svoj názor.

1. Ak sa vám páčia naše produkty, ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu a vašu podporu.

2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne strane. Prosím, buďte si istí, že môžeme vyriešiť problém čo najlepšie.

Ďakujeme vám za váš čas!

Štítky: mui ženy taška, taška dizajn, taška ženy, ženy tašky ženy kabelky crossbody rameno, taška na rameno, lou vuitton kabelku, dizajnér značky luxusné ženy taška 2020 klein, louis vui, malé mini kabelka, veľké lv taška.


( 3 Hodnotenie )

Počet