Horúce Chudnutie Face Lifting A Spevňujúci Masážny Krém, Anti-starnutia-vrásky, Hydratačné Krásy V-line Tvár 3d Cream

€4.21


[xlmodel]-[custom]-[46223] Popis Produktu

Vysoká Kvalita MeiYanQiong Chudnutie Face Lifting a Spevňujúci Masážny Krém Anti-Aging Zubov Hydratačné Krásy, Starostlivosť o Pleť Tváre Krém Proti Vráskam Nestarnúci 40g

Názov: MeiYanQiong Face Lifting a Spevňujúci Masážny Krém Netto: 40g skladovateľnosť: tri roky

Funkcia: Lifting a Spevnenie Leštenie a Navlhčenie Zloženie: Aqua, Butylene Glycol , Cetearyl Alcohol , Hydrogenované, Jojobový Olej , Hydrogenovaný Grapeseed Olej , Amónne Dimethicone , Caprylic/Capric Triglyceridov , Betaine , Nelumbo Nucifera Listový Extrakt , Camellia Sinensis Listový Extrakt , Psidium Guajava Ovocný Extrakt , Glycine Soja (Sóje) Vyrážať Extrakt , Hydrogenované, Lecitín , Panthenol , Hyaluronát Sodný , Paeonia Suffruticosa Extrakt Koreňa Účinnosti: je obohatený o nutričných zložiek pre starostlivosť o pleť, ktorá má mierne a jemné textúry. To môže navlhčite a pevnej kože na zlepšenie flabbiness a sucha. A koordináciu s masážnymi zručnosti, pomôže absorbovať výživu, ktoré môžu poskytnúť pokožke významnú spevňujúci účinok, takže vaša tvár linky stávajú mäkké očarujúce. Pre trvalé použitie, to môže opustiť máte krásny vzhľad. Ako používať : Po vyčistení pleti tváre, aplikovať správne množstvo tohto produktu, masáž okolo od krku k brade, a potom od brady do tváre, a potom na čelo, kým sa vstrebáva . Poznámka: ak chcete mať dobrý účinok,odporúčame vám použiť 3-6 boxov !(3 boxy kurz )

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[produkty]-[46248] sa Vám Bude Páčiť ...

Štítky: krém na umývanie tváre, herbalife výživy fľaša na vodu, gua sha nerez, krém kôň olej, bioagua, guasha škrabka, bioaqua v7, aichun kozmetický krém na bielenie pokožky, carattia krém, bl krém.


( 3 Hodnotenie )

Počet