Cestovné Skladovanie Tašky na Zips Organizátor Skladovanie Taška 6Pcs Nastaviť Cestovné Príslušenstvo pre Oblečenie Batožiny Balenie Kocka Organizátor Kufor

€3.11


POZNÁMKA:Prosím, porovnať s detail veľkosti pred zakúpením !!!

prosím, dovoľte 1-2CM líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka!

Doprava, Ak chcete vybrať express doručenie, musíme účtovať prepravné poplatky. (Napríklad, EMS, DHL, fedex, TNT,) Budeme snažiť v našich silách, aby vám dobré prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a umiestnenie post doprava alebo počasie, vzdialeného miesta vášho pobytu. takže niektoré parcely budú oneskorené alebo položky brokened, ale nebojte sa o to, ak sa to stalo pls kontaktujte nás najprv sa budeme zaoberať, Ak nechcete prijímať zásielky pred časom konca prosím, kontaktujte nás okamžite, budeme kontaktovať s čína príspevok, či sa to a potom vám uspokojenie riešenie Budeme znášať straty, ak pozemok stratená alebo položky brokened na prepravnej ceste, tak pls kontaktujte nás, ak sa to stalo, Ak dostanete zlú položku alebo si nie ako položka, alebo môžete zobraziť chybné výrobky, pls kontaktujte nás ihneď. Spätná väzba: Milí kupujúci, sme čestní na www.tantra-egypt.sk, ak vám uspokojiť našich produktoch a službách, prosím dajte nám 5 star spätnú väzbu .Vaše uznanie je pre nás veľmi dôležité. Prosím, kontaktujte nás nechajte nám správu pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, negatívna spätná väzba, a budeme sa snažiť vyriešiť tento problém. Kontaktujte nás: Akékoľvek otázky, prosím, kontaktujte nás. (Nechať správu od www.tantra-egypt.sk) Budeme odpovedať vaše správy v rámci 12 hodín awhole. E-maily budú oneskorené reakcie na nedele a sviatky.

Štítky: nastaviť kufor, vzor balenie kocky, luggag, príslušenstvo kufor, námestie oblečenie skladovanie taška, diy šatník, taška na rameno, balenie kocky, 45-palcové kufor, medzinárodné cestovné príslušenstvo.


( 0 Hodnotenie )

Počet