2 Ks Kvalitných Halloween Gnome Oblečenie Pre Bábiku Škandinávskych Tomte Ozdoby Na Halloween Party Dekorácie

€2.92


2 Ks Kvalitných Halloween Gnome Oblečenie pre Bábiku Škandinávskych Tomte Ozdoby na Halloween Party Dekorácie >>>>Položku Detaily

Funkcia: Halloween Trpaslíci Plyšové: Tieto Halloween trpaslíci sú pripravení na Halloween, na sebe čarodejnice klobúk a svieti plášť, tak jedinečné a odlišné. Každý Mono plyšové je úplne očarujúce, prinesie úsmev a vyhrať nad všetky Gnome milenca srdca! Balík obsahuje pár trpaslíci plyšové.

Premium Kvalita a Jemné Remeselné: Halloween Gnome Pár sú všetky vyrobené pre profesionálnych remeselníkov, kombinácia čiernej a červenej farby, s pevná základňa pre extra stabilitu, drôt v trpaslíci neskutočne vysoký klobúk, aby predstavujú to pre maximálne whimsy. Vyrobené z plyšové a cítil, netoxický a bez zápachu.

Rozkošný Dizajn: Ručne. Knižnica ponúka dlhé plyšové sivej brady. Čierny klobúk a plášť pridáva slávnostnú atmosféru. Veľkosť je o 26 cm vysoký klobúk z hornej do dolnej časti, ideálny doplnok na Halloween zbierky.

Halloween Dekorácie: Tieto Halloween trpaslíci sú ideálna veľkosť umiestniť kdekoľvek vo vašej domácnosti a pridať náladové dotyk na Halloween dekorácie. ideálny doplnok pre váš stôl priniesť trochu fandiť na home/office. Užite si pre Halloween!

Ideálny Darček: Mono je skvelé dekorácie a darčeky pre mnohých sviatkov. Je to Halloween, Vianoce, Nový Rok, Narodeniny, kolaudačné párty, Deň Nezávislosti, Halloween, deň Vďakyvzdania, Valentína, St Patrick 's Day, veľká noc, Mother' s Day alebo Odbornej Deň! Je ideálny pre šírenie dovolenku ducha v dome. Použitie pre domova alebo perfektné Halloween hosteska darček.

Špecifikácia:

Materiál: cítil + handričkou

Veľkosť:(o) výška 26 cm/10.24 palcový šírku s cape 12 cm/4.72 palcový tela šírka 8 cm/3.15 palec

Balenie Zoznam:

2*Halloween Ozdoby >>>>Položka Ukázať

>>>>Po Predaj

Ak chcete, aby vo veľkom množstve, prosím, kontaktujte nás. Ponúkneme lepšiu cenu pre vás!

1. Máme loď balík von do 3 pracovných dní po platbe jasné.

2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu

3.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

5.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky andget späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom possessionmore ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Tam sú NOEXCEPTIONS! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave andpackaging so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

1.12 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale,ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVU ALEBO

3. NAHRADIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

4.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

1. Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) na www.tantra-egypt.sk s"IDEÁLNY 5 STARS" a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Tiež sme sa urobiť to isté pre teba.

2.Ak nie ste spokojní s transakciou z akéhokoľvek dôvodu, prosím, nenechajte sa rýchlo opustiť, negatívny/neutrálne spätnú väzbu.

3.Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že www.tantra-egypt.sk Zákazníka 100% Spokojní a vyriešiť všetky problémy za vás. Veríme, že všetko, čo by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie. Sme tu budú ponúkať najlepšie služby pre vás.4.Všetky e-maily a správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin.

Štítky: plagát škandinávskych, halloween dekorácie, hračky, bábika halloween, veľké vianočné gnome, gnome škandinávskych, cirkus tričko, záhradný trpaslík, derocacion halloween dekorácie, santa hračka, figúrka gnome.


( 0 Hodnotenie )

Počet