Plátno Messenger Taška pre Mužov Taška cez Rameno Aktovku 17 palcový Notebook Taška Satchel Čalúnená Ramenný Popruh Vode Odolný

€35.47


O NÁS

VX VONXURY je novej značky stojí za pravosť, inovácie a jedinečné. Sme nadšení, že sa mu messenger taška pre ľudí, ktorí sú neustále inšpirovaný životom. Naše produkty zmes odolná, charakter a funkčnosť vytvorenie zbierky, ktoré sú charakteristické v štýle a klasický kvalitu a prevedenie. Dúfame, že si môžete vychutnať skúmanie nášho sveta.

DETAILY PRODUKTU VX VONXURY 15.6 /17 Palcový Notebook Messenger Taška Tento VONXURY messenger taška je vyrobená z príležitostných dizajn, ktorý je ideálny pre mužov, ženy, chlapcov a dievčatá na rôzne účely. Klasický a elegantný tvar, aby tento batoh jednoduché, ale nie je voľné módy v každodennom používaní. Mohli by ste našli funkcie z jej viacerých oddelení dizajn, veľkú kapacitu, ale nie objemné. Vrecká so zipsom zachovať vec v upratané. Tento notebook messenger taška by sa hodilo až do 15.6" notebook s čalúneným priestor, ktorý chráni váš laptop bezpečne. Vysoko Kvalitné Detaily Kvality opasky a ťažkých plátno tkanina boli vybrané, aby messenger taška odolná a retro. Tento odolný voči vode plátno messenger bag môžu byť použité ako váš každodenný vaku, do ktorého sa zmestí až do 15.6" Notebook so špeciálnymi polstrovaný obal. Môžete organizovať Ipad, A4 súborov, kníh, časopisov, a príslušenstvo s multi vrecká, ktoré udržujú potrebné veci na mieste a v bezpečí. Ak hľadáte trvalé plátno messenger taška potom by to byť vaša dobrá voľba.

Perfektný Darček

Tento VX VONXURY kvalitný notebook messenger bag je ideálny pre kancelárie, v práci alebo v škole, alebo akékoľvek vonkajšie actitiv es.Dostať ako darček pre vášho dobrého priateľa, rodinu a seba na Vianoce/Deň otcov/Valentines' Deň/Nový Rok.

KONTAKTUJTE NÁS

Štítky: pubg plátené tašky, laptop taška 15 6 palcový muž, satchel bag, aby, taška satchel, pandora lano, taška pre notebook, 17-palcový laptop taška pre ženy, kožené aktovky mužov, business taška kabelka mužov, uf vintage.


( 3 Hodnotenie )

Počet