Winter 3D Lebky Klaun hlavový most Magic Šatku na Krk Návlek Teplé Fleece Cover Polovicu Tváre Stráže Trubice Šatky Bandana Muži Ženy Hip Hop

€3.85


Popis: vlastnosti Produktu: 1. UV ochrana, teplé, mäkké a pohodlné, priedušné 2. Pomocou digitálnej technológie tlače, vzor je reálne, a nie zmiznúť 3. Prijať bezšvové šitie proces, krásne a nesmie klesnúť niť, nebolí pokožky, 4.Prijatie elastické lemovanie technológia, odolná voči trhaniu a odolnejšie Veľkosť:28*24 CM Vhodné pre rodiny sezóna:na jeseň a v zime Ideálne pre celý rok, Vhodné pre motocykel, jazda na bicykli, turistika, rybolov, beh, lyžovanie , poľovníctvo, lezenie alebo mnohé iné outdoorové aktivity. Šetrné k životnému prostrediu atrament tlačené na látku podľa tepelného prenosu technológie, vzor je jasnejšie, nemá klesať, a nie je na škodu pokožky. 92% polyester 8% spandex textílie, mäkká, elastická, priedušná, teplé, odvod vlhkosti. Štyri-ihla a šesť-wire krajčírstvo technológia je produkt odolnejšie a krajšie. Tam je unikátny zaoblený dizajn v prednej časti šatka na krk.

RM3408898369699013

Štítky: cardigan, bandana mužov, cítil, hairband, knitt šatku mužov, štýlový bandanas, šátek, armani emporio, hip hop muž, šatka na krk, 3d muž tričko.


( 2 Hodnotenie )

Počet