One Touch Otvárač Mini-Aplikácie Na Fľaše-Otvárač Na Kuchynské Stroje, Elektrické-Ruky Domov-Základné-Helper Automatické Môže

€7.86


Hlavné Funkcie OTVORENÉ NÁDOBY S ĽAHKOSŤOU

Vychutnajte si svoje obľúbené konzervy bez boja cez náš elektronický otvárač. Rýchle a pohodlné, má jeden dotyk prevádzky—žiadne zložité nastavenia!

VÝKONNÝ KUCHYNSKÝ PRÍSTROJ

Dosiahnuť hladký a presný rez spolu s konzervy s našimi automatický otvárač. Toto varenie funguje položky na 2 AA batérie (nie je súčasťou), ktoré sú k dispozícii kdekoľvek.

JEDLO PRÍPRAVKA MADE SIMPLE

Ak chcete použiť tento jeden dotyk, otvárač na konzervy, jednoducho ho umiestnite veko môže, a potom stlačte tlačidlo. Zabudovaný magnet výťahov hornej off pre jednoduché a bezpečnejšie dispozícii.

DARUJTE PRAKTICKOSŤ

Aby homemaker alebo kuchár šťastný dostať tento rezanie-hrana na batériový otvárač. To je sladké prítomný na Vianoce a iné špeciálne príležitosti. Použitie Scenáre Otvorenie konzervované potraviny v plechovky sú absolútne únavné a časovo náročné. Každodenné úlohou je ešte vážnejšie výzvou pre tých, ktorí sa zaoberajú chronickej bolesti kĺbov alebo dojčíte a zranenie ruky. Špecifikácia Materiálov ABS Veľkosť Produktu 5.90×3.15×2.36 V/ 15 CM × 8 CM × 6TYP Obsah balenia Jeden Dotyk Otvárač × 1 Poznámka: Vzhľadom na rôzne displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: varenie gadgets 2020, pokrievky otvárač, môžete rozdrviť, gadget kuchyňa, gadget domov, základné elektrické nástroje, vktech na stenu otvárač, hunter t tričko, automatické fľaša openor, KUCHYŇA.


( 3 Hodnotenie )

Počet