Vysoko Kvalitné Drevené Rukoväť Skrutka Punč Automatické Biť Rukou Nástroj Kombinácii Usne a Pás Nástroj DIY 1,5 mm--4 mm Hlavu

€6.91


Materiál: oceľ + meď + masívneho dreva Procesu: jemné brúsenie Špecifikácia: 130 mm*25 mm, Clona: 1.5/2/2.5/3/3.5/4 mm Váha: 1 50g

------ Vitajte na mojom obchode, môj priateľ! ------ Sme sa zaoberá výrobou a predajom železiarskeho a nástroje. Naše výrobky sú vysokej kvality a nízkej ceny. Vitajte na kúpu alebo veľkoobchod. Ak máte akékoľvek otázky o produktoch a cenách, kontaktujte nás, prosím, ďakujem. O prepravu a doručenie: 1. Máme loď na celom svete (s výnimkou osobitných dôvodov).

2. Pre objednávky vyššia ako USA$5, vyberieme vysokej kvality, logistiky ako www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava, Epacket, alebo Čína Príspevok.

Ak to potrebujete, môžete si kúpiť veľa produktov raz akom poradí, než pošleme vám rýchlejšie logistiky.

3. Zvyčajne máme loď z objednávky do 1-2 dní po odmenu (s výnimkou pre prispôsobené a špeciálne produkty alebo dovolenku).

--- O tom, že výrobok: 1. Všetky výrobky, budeme ich kontroly pred dodaním, a zabaliť ich za dostatočnú ochranu.

2. Nezáleží na tom, ako dlho po si ju kúpite, ak máte nejaké otázky týkajúce sa používania výrobku a iné problémy, môžete nás kontaktovať a my vám poskytnúť služby najvyššej kvality. O klienta okamžité správy: Zvyčajne budeme odpovedať na vašu správu cez deň od pondelka do soboty.

Ak nechcete dostávať včasné odpoveď, je možné, že naša strana je v noci, či to je dovolenka, počkajte nejaký čas,

Po budeme čítať vaše informácie, odpovieme vám čo najskôr. O Spätnej väzby: 1: Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám pozitívne hodnotenie a dať 5 hviezd spätnú väzbu

To by bol vďačný, ak by ste mohli pripojiť niektoré fotografie, ďakujeme vám veľmi pekne.

2: Ak nie ste spokojní s produktom, prosím, kontaktujte nás v čase, dáme vám o rozumné riešenie, ďakujem.

Štítky: klimatizácia nástroje súpravy, skrutka u, skrutka m10, skrutka plastové, hobby náradia auta, rytie kovov nástroje súpravy, počítačové siete nástroje súpravy, skrutka m6 s plastovou hlavou, vrúbľovanie nástroje súpravy, skrutka.


( 0 Hodnotenie )

Počet