Tvár maskswashable a opakovane Plastovú Masku na Tvár Proti Kvapôčky Anti-fog Úst Tvár Masku Opakovane bezpečný Kryt Izolácie Štít

€1.90


Tvárová Maska Anti-splash Sprej Anti-virus Ochranné prostriedky Maska

popis výrobku:

Anti-fog masku Používať scéna: pracovňa, sklad, domov, vysokorýchlostnej železničnej, lietadlo, atď.

Nosenie masky na dlhú dobu bude spôsobiť udusenie a hypoxia, a uši budú mať zrejmé poškriabaniu známky. Zvlášť, keď na sebe masku pri práci v kancelárii, ale stane sa zaťaženie, najmä pre tých, ktorí nosia okuliare. To je viac bolestivé a oni musia neustále utierať hmly okuliarov. .

Tento produkt dokonale rieši vyššie uvedené problémy. To je jednoduché nosenie, dokonale štíty externé kvapôčky, dýcha hladko, a nemá nudný pocit na dlhú dobu. Aj keď budete nosiť okuliare, môžete použiť tento produkt v rovnakom čase, a okuliare nebude vytvárať hmly. Alebo, ak je lietadlo v malom priestore, môžete nosiť produkt mimo masky pridať vrstvu bezpečnosti ochrany. Moderné pocit výrobku robí ochrany a módy!

F eature:

1.Bezpečnosť ochrana

2.Móda fit dizajn

3.Účinne blokovať prachu, sadzí a

4.Jedinečný dizajn robí uši viac pohodlné

5.Ľahko sa čistí a môže sa použiť opakovane

6.Nemá vplyv na nosenie okuliarov

7.Kuchyňa môže byť použitý vonku

8.Multi-farba voliteľná

9. Materiál: Plast

Čo môžete získať: 1 ks Maska

Štítky: vysokej nadmorskej výške maska, model masky opakovane, štetcom na tvár, štít na tvár pre dospelých, layer mask opakovane, maska na ústa, dlaždice, 3m 9501v, ústa masky, masky, tváre štít.


( 0 Hodnotenie )

Počet