UEBN 20 mm 22 mm z Nehrdzavejúcej Ocele Náhradné Pásmo Pre HuaWei Honor Sledovať Magic 2 Klasické Kovové Popruh & GT2 42mm 46 mm watchbands

€7.00


UEBN 20 mm 22 mm z Nehrdzavejúcej Ocele Náhradné Pásmo Pre HuaWei Honor Sledovať Magic 2 Klasické Kovové Popruh & GT2 42mm 46 mm watchbands

Popis: 1.100% zbrusu nový vysoko kvalitný; 2.Jednoduché vloženie a vybratie, dokonale hodí pre hodinky; 3.Nádherné remeselné a Štýlový dizajn; 4.Ideálne ako darček pre vašich priateľov a rodiny.

Kompatibilné Modely:

Šírka 20 mm: Pre Xiao Huami Amazfit His Pre Xiao Huami Amazfit GTS Pre Xiao Huami Amazfit GTR 42mm Pre Ticwatch 2 Pre Ticwatch E Pre Samsung zariadenia 2 Pre Samsung Výstroj Šport Pre HuaWei Sledovať 2 Pre Garmin VivoActive 3 Pre Samsung Galaxy Sledovať 42mm Pre Huawei Sledovať GT2 42mm Pre Česť Sledovať Magic 2 42mm Šírka 22 mm: Pre Huami Amazfit 1 Pre Huami Amazfit 2 Pre Xiao Huami Amazfit GTR 47mm Pre Ticwatch 1 Pre Samsung Výstroj S3 Klasické TicWatch Pro Pre Samsung Výstroj S3 Hranica Pre Samsung Galaxy Sledovať Aktívne, Pre Samsung Galaxy Sledovať 46 mm Pre Huawei Sledovať GT2 46 mm Pre Česť Sledovať Magic Pre Česť Sledovať Magic 2 46 mm Balenie Zoznam : 1 * Nerezová Oceľ remienok ( Nie je zahrnuté v smartwatch )

>>>>OBRÁZOK PRODUKTU

>>>>FAQ

Otázka: Ako dlho to bude odoslaný po objednávke, je umiestnený? Odpoveď: Ak chcete objednávku, budeme loď do dvoch dní (okrem víkendov). Ak potrebujete upraviť, aby informácie, prosím, kontaktujte nás v čase, po balík je vydaný, nie je možné zmeniť informácie. Otázka: Ako dlho trvá package musieť prísť? A: čas príchodu každá krajina je iný. Nájdete nás na určitý čas. Dáme odkaz lehote podľa vašej krajiny. Q: musím platiť dane colný? Odpoveď:Každý coutry má svoje vlastné cla politiky,UEBN nemôže urobiť sľub o tom, že.Ale ak máte anyperticular požiadavky,kontaktujte nás, prosím, pred odoslaním,sa snažíme pomôcť, aby vám pomohol.

>>>>PLATBA

>>>>PREPRAVNÉ VÝBER

>>>>PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SPÄTNÚ VÄZBU

Ak máte akýkoľvek problém, o objednávke,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Ak budete mať veľký zážitok z nakupovania v našom obchode,prosím, zanechajte nám 5-hviezdičkové hodnotenia a zdieľať so svojimi priateľmi.

Štítky: na počesť magické hodinky 2, cievka gt2, kryt gt2, huawei gt2 ženy hodinky remienok, česť magicwatch 2 46 mm, vec cti magické hodinky, dvere gt2, česť magické hodinky 2 42mm popruh, gt 2e huawei hodinky remienok, gt2 huawei popruh.


( 0 Hodnotenie )

Počet