CYBORIS LED Hudba stolná Lampa Bluetooth Reproduktor Dotykový Stmievanie Stolná Lampa Pat Svetlo, Reproduktor 7 Farebné Svetlá Nastaviteľné

€30.26


Citlivé na dotyk Ovládanie: Touch na vrchu roh oka,slobodne si vybrať farbu led svetlo,dotyk hornej oka vstúpiť do bieleho svetla model,dlhá dotykový panel, prepne sa na farebné svetlo,podporuje tiež dotyk prijatia hovoru,a dotknite sa ho znovu zavesiť.

Muilt-funkcia: ako stolná lampa a bluetooth reproduktor.Štandardný režim je stolná lampa,keď je zapnutá, klepnite na tlačidlo, ak chcete prepnúť režim bluetooth,môžete čítať knihy a prehrávať hudbu s týmto smart led lampa.

Sedem Svetelné Režimy: (5 úrovni svetlá + dýchanie svetlá + rytmus svetlá) zadarmo dotykové prepínanie,v svietidla režim,dotknite sa červená-modrá-zelená-cyan-fialová-gradient - rytmus svetla,ledlight by byť rytmus, s hudbou.

Dlhý čas a stabilnejšie: Vstavaný 2000 mAh Lítiovo-iónová batéria,svetlo je pri slabom osvetlení pre 41 hodín, v stredu 16 hodín a v krytia pre 9 hodín.Silikónový anti-protišmykové podložky dizajn môže byť použitý pre anti-slip účinok,takže stolná lampa stabilnejšie

Vhodné na Rôzne Príležitosti: Táto LED stolná lampa vhodná pre mnohých príležitostiach,ako napríklad spálňa,obývacia miestnosť,študovňa svetlo,čítanie a písanie office.To je dobré, ideálne zaslať darček pre vašich priateľov a rodiny.

Funkcia:

1.LED farebné nočné svetlo

2.Citlivé na dotyk stmievanie/prijatie hovoru

3.Pripojenie Bluetooth,hands-free hlasitý odposluch

3.Hudobný rytmus svetla

4.Dva režimy jeden dotyk prepínanie

špecifikácie:

Názov produktu:hudba stolná lampa

Nabíjanie vstup:DC5V

Batéria:3,7 V

Čas nabíjania:3hours

Reproduktor výkon:3W

Osvetlenie výkon:2W

Hlavný materiál:ABS/PP/kov oka

Veľkosť produktu:125*125*205mm

Čistá hmotnosť:0.37 kg

Bluetooth protokol:4.2

Prenosová vzdialenosť:10 metrov

Štítky: kotva zvuk, bezdrôtový reproduktor, reproduktor, stolná lampa červená, reproduktor tabuľka, bluetooth reproduktor spotify, crystal stolná lampa, bluetooth reproduktor tabuľka, mersenne reproduktor tabuľka, portabl reproduktor.


( 0 Hodnotenie )

Počet