Pôvodné N070ICE-G02 ME176 ME375 LCD displej, dotykový displej LCD

€19.68


Vitajte nových a starých zákazníkov obchode kúpiť !

Náš záväzok: predaj obrazovky, aby zabezpečili, že každý jeden je ideálny na obrazovke (nie je jasné / farby / scotoma / watermark / draft je ako zlý) pred dodaním test OK, balenie, chybného tovaru do skladu a dvere balenie, prosím vás ubezpečiť kvality

Kupujúci pozornosť:

Dobrý vierou

1, sme predali nový LCD displej, záruka 1 rok.

2, sme vstúpili na ochranu spotrebiteľa, na podporu sedem dní na vrátenie tovaru. Z osobných dôvodov, návrat nákladnej prepravy hradí kupujúci. Vrátený tovar musí zaručiť, vzhľad a výkon tovaru, tak ako boli doručené. Poškodené produkty, ako škrabanie filmy, vysoký tlak deformácie, sa nevracia.

3, našich výrobkov, hlavne pre peer-veľkoobchod, ziskové marže, tak v tomto vyhlásení: do siedmich dní vzhľadom na problémy s kvalitou, dve strany predpokladať, polovica poštovné, záručná doba generované kupujúceho.

4, sme sa vydali na LCD obrazovke sú spoločnosti nestabilné nálepky, ktoré naznačujú, dátumu nákupu. Raz opraviť, ak označenie nie je úplné, pozmenené alebo neúplné, alebo nie je štítok, spoločnosť nezaručuje. Záruka sa nevzťahuje, alebo umelých škody spôsobené prírodnými katastrofami (napr. panel, cataclastic deformácie vysokotlakové doska deformácie, prívod kvapaliny, kvapaliny a dosky s obvodmi spálil), LCD displej farebný svetelný bod po použití, nie v rámci záruky.

O hodnotenia: človek je ťažké hovoriť stovky ľudí, nemôžeme nech všetci ľudia spokojní, ale najmenej, čo môžeme urobiť, deväťdesiat deväť percent, máme čisté svedomie. Nebudeme vľavo jeden vpravo, jeden milý odpovedať na vás, ale pomôžeme vám odpovedať na všetky odborné problémy opatrne. Ak ste dostali nejaké otázky na obrazovke, prosím, kontaktujte nás na prvom čas a pomôže vám s problémom. Sme zodpovední za problémy kvality na konci, obrazovka nie je kvalitný problém, iné technické problémy poznáme, môže pomôcť vám, aby ste sa pokúsiť, nechcem mlčať o zlé recenzie. Ak nie ste spokojní, vrátiť. Nenúťte sami. Povedal si ešte dať zlé hodnotenie, potom váš charakter, morálka je príliš zlé. Tu, nie je žiadny Boh, len priatelia, myslieť na seba ako na Boha a druhých, prosím, pozrite sa na zákaznícky servis, viac ako tisíc jenov kus obrazovky a služby, je vhodnejšie pre vás.

Štítky: 7 palcový displej, oceľ blany, 7 palcový matice, 7 oled, 5 miestny displej, rada peny, lcd kartu lenovo 4, 30pin lcd, 7 palcový displej ips, led banner.


( 0 Hodnotenie )

Počet