Simulácia Plyšové Šteniatko Teddy Chôdza Psa Štekať Elektronické Interaktívne Pudel Roztomilý Zvierat Suffed Pet Doll Hračky Pre Chlapca, Dievčatá

€3.85


Simulácia Plyšové Šteniatko Teddy Chôdza Psa Štekať Elektronické Interaktívne Pudel Roztomilý Zvierat Suffed Pet Doll Hračky Pre Chlapca, Dievčatá

Odrážky: 1、Šteňa-ako Pohyby: Po pes zmení na spodnej prepínač, končatín bude chodiť, a keď to robí legrační hovor, bude to krok a ovplyvniť jeho chvost.

2、Bezpečné a Trvale: Psy s veľké chvosty kráčať vpred. Elastické, hračky pre psa funkcie strečing a škrípanie psa zvuk.

3、Roztomilý Pes: Úžasné tajnú zbraň. Je potrebné nainštalovať 3 AA batérie (nie sú súčasťou). Luxusný pes je vyrobené z mäkkých materiálov pre viac príjemný objať.

4、Ideálny Darček: Pes prichádza s roztomilý šatku príslušenstvo a mäkké plyšové. Je veľmi vhodné na narodeniny, sviatky a iné vhodné darčeky.

5、Široké použitie: Vhodné pre deti od 3 rokov a vyššie. To chodí, zatiaľ čo jeho chvost vrtí, zábavné šteňa môže natiahnuť a aby pískacie psa zvuk, aby malé deti šťastné.

Špecifikácia:

Názov: Elektrické Plyšové Hračky Barks Psa

Materiál: plast, plyšové, elektronických komponentov

EN71 certifikácia

Použitie batérie: je potrebné nainštalovať 3 AA batérie (self-poskytujeme)

Veľkosť produktu: o 21*11*16 cm/8.27*4.33*6.30 palec

Veľkosť balenia: 18.5*13*18.5 cm/7.28*5.12*7.28 palec

Hmotnosť netto: o 268g

Balenie Zoznam:(Závisí od vašej objednávky)

1 Kus

A Teddy 688-43A

B Corgi 688-32A Hnedá

C Corgi 688-32A Hnedá Žltá

D Labrador 688-41A Ružová

E Labrador Retriever 688-41A Žltá

F Labrador Retriever 688-41A Šedá

G Labrador Retriever 688-41A Hnedá

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Náš Sklad

Štítky: posteľ psa, KRÁĽ UMELEC, virtuálne zvieratko, retro pudel tlač, jazvečík plyšové, hračka pre psa chodiť, roztomilé šteniatka pudel, pug pug, chôdza hračka, pet tamagotchi.


( 3 Hodnotenie )

Počet