Guľôčky sústruh Príruby vretena k11, k12, k72 domáce sústruh 80 chuck 100 chuck 16-19 mm cez otvor šachty core tvrdené pevný

€46.64


Urob si sám Dodáva : Kovoobrábanie Číslo modelu : 80/100 chuck príruby

[Poznámka pred snímaním]

Dve najčastejšie kladené otázky:

Prečo je hriadeľa a príruby nie sú zvárané, ale pomocou bodové zváranie?

Z dôvodu rušenia fit vretena root vretena, rušenie je asi 0,05 mm. Montáž proces je zostavený s 50 ton presných stlačte tlačidlo. Hriadeľ a príruby sú veľmi tesné a pevné, a concentricity hriadeľa a prírubu je tiež veľmi dobrá. Sily môžu byť spoľahlivo prenáša na hriadeli, a potom pridá. Bodové zváranie je ekvivalentom pre pridanie vrstvy poistenia. Od hriadeľ je vyrobený z presné bezšvíkové oceľové rúry (g6 tolerancie), jeho presnosť je veľmi citlivý na teplotu, najmä bodové zváranie teplota je vysoká. Ak je niečo nedovolené, bude deformovať a strácajú presnosť. Bodové zváranie je najvhodnejším spôsobom. .To znamená, že aj keď si kúpite ju späť, dal spájky jointRemoveThe vretena príruby môže ešte byť pevne uzavreté s hriadeľ centrum, príruby nebude patriť ľahko, a sila, je primerané, bezpečné a spoľahlivé.Preto naša príruby vretien sú oveľa lepšie, ako bezpečnosť, stabilitu a presnosť vretien.

Cena tejto sady vretien je primerané a cenovo dostupné, a to je určite nižšia ako je naša cena, ale rovnakú cenu je určite lepšie, než kvalitu a prevedenie. Ak budete potrebovať určité množstvo, alebo je potrebné určité množstvo dlhodobých nezrovnalosti, môžete vyjednávať s zákaznícky servis. Viac množstvo je nastavená vyššia diskontná sadzba a konštantnú kvalitu presnosť. Vitajte spolupráce.

Default: Chuck a prírubou pre odbavenie, s presnosťou úprava priestor, vhodný pre č dokončovacie schopnosť ako drevospracujúci sústruh, lištovanie stroj, drevospracujúci A-osi, tesárstvo štyri osi.

Táto os je určená pre drevospracujúci sústruh spracovanie dreva. Okrem toho, nemôžeme zaručiť, akékoľvek. Pre iné použitie alebo modifikácie, prosím podporte ho na základe vlastného uváženia.

[Voľby]

Možnosť 1:Jeden 80-príruba vretena (bez ložiska kladka, ložisko, chuck) (pre k11, k12)

Možnosť 2:Single 100-príruba vretena (bez ložiska kladka, ložisko, chuck) (pre k11, k12)

Možnosť 3:Jednotný 80 kompozitné príruby vretena (bez ložiska kladka, ložisko, chuck) k11, k12, k72 modely univerzálny

Možnosť 4:Single 100 kompozitné príruby vretena (bez ložiska kladka, ložisko, chuck) k11, k12, k72 modely univerzálny

Ak potrebujete kladka ložiska alebo chuck, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis!

【Dieťa parametre] vyzýva

Os vretena: hriadeľ priemer je 25, celková dĺžka je príruba o 205mm, a cez otvor je o 19 mm. Pretože otvor 80. chuck je iba 16 mm, celková cez dieru po načítaní chuck je o 16 mm. Tvrdosť: HRc 55-62°vretena prijíma číslicovo riadené obrábacie presné parametre: vertikálny uhol axiálneho center a príruby konci tvár je ≤0.03 mm, osová center a príruby concentricity je ≤0.03 mm, a axiálne vonkajší priemer tolerancia je g6.

K11, k12 predvolené príruby chuck upevňovacie otvory 3, vhodný pre self-centrovanie prepojenie chuck.

K72 predvolené príruby chuck upínacieho otvoru 4, vhodné pre jednu-akcia chuck.

80-karta príruba hlavný hriadeľ, po inštalácii 80 skľučovadla, celková cez otvor je o 16 mm.

100 chuck príruby vretena,Po inštalácii 100 skľučovadla, celková cez otvor je o 18-19 mm.

Hlavný hriadeľ a príruby sú vybavené rušenie fit (tesný fit) + konca tvár je pevne stanovené bodové zváranie. Rušenie fit a hriadeľ center sú presnejšie. Vzhľadom na malé množstvo bodové zváranie, vreteno je menej deformovaný teplo a nebude deformovaný. Znížiť presnosť hriadeľa.

Princíp rozdielu zodpovedajúce presné ladenie:

Po inštalácii chuck drží štandard prút, otáčalo vreteno, starostlivo dodržiava excentrický smere chuck, známky, výstrednosti, a potom sa presunie chuck na polovicu v opačnom smere.

Potom otáčaním vretena a dodržiavať výstrednosti. Ak nie je ofset, upravte ho znovu, ako je popísané vyššie, až kým nie je uspokojivá.

[produkt foto]

[Príklad použitia]Tvrdenie: Neexistuje žiadne špeciálne vysvetlenie, že ďalšie dieťa alebo príslušenstvo v "[Príklad použitia]" sú pre zobrazenie iba, nie sú zahrnuté do predaja dieťa.:

S tailstock foto:

48510

Súvisiace aplikácie

Štítky: kovové sústruh chuck späť dosky, spindl, k72 100, chuck collet, čeľuste sústruh, sústruh skľučovadla 200, odtlačkový vreteníka, smart peňaženky ženy, asus k72, karta ružová.


( 0 Hodnotenie )

Počet