Zelená Tvrdeného Skla pre iPhone 11 Pro MaxProtect Oči Nové Technológie Screen Protector pre iPhone XR XS Max i7/8 Plus Zadarmo Rám

€6.79


Poštovné spôsobom:

Budeme loď www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo Čína Príspevok Air Mail. To je najlepšie. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus a Yanwen Ekonomické Air Mail je príliš nízka.

CR Vysokým Rozlíšením Zelená Tvrdeného Skla Screen Protector pre iPhone Pamätať Pred Inštaláciou Vašej Tvrdeného Skla:

1. Uistite sa, že čistenie obrazovky dôkladne pomocou priloženého mokré a suché utierky. 2. Dajte sprievodca rám na váš telefón ,nech je to svorka telefónu. 3. Odtrhnite Č. 1 film pred použitím chrániča do telefónu. 4. Nakoniec, dajte chránič obrazovky na obrazovke sa pomaly.

Upozornenie:

Pre displej iPhone má zaoblené hrany, ktorá je dôvod, prečo tento screen protector nemôže pokryť úplne a opustí malé rozpätie obrazovky odkryté. (Nosiť svoje obľúbené prípade, chráni váš displej pred poškriabaním a môže absorbovať vplyv).

Štítky: anpanman screen protector iphone, iphon 7 screen protector, sklo xr, iphone sklo 7plu, film na iphone se, film iphon x, sklo iphone ٧s, tedmo 7 sklo, iphone 6 ochranná fólia rám, screen protector ipad 2 rám.


( 2 Hodnotenie )

Počet